Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018

<< < (40/47) > >>

wonderland:

--- Citat din: Diana Voicu din Miercuri, 28 Februarie 2018, 13:18 ---Buna tuturor,
Sunt inscrisa pe lista de transport, insa as dori sa ma retrag, cel putin fizic.
Voi veni cu Leonard, care oricum trece prin Targoviste, dar voi plati costul aferent transportului cu autocarul.Doar ca imi este mai comod...

--- Terminare citat ---
Diana, cred ca e nevoie sa anunti in agentie decizia ta, nu doar aici. :)

Heiii, sper ca nu va descurajeaza sau va pune piedici vremea. Sa aveti drum deschis, intins si bun pana la Carnaval! Acolo, sunt convinsa, va veti incalzi. Mai cu ras, mai cu palinca...
Imi si imaginez cum plecati veseli la drum, strigand: Partieeeeeeeeee, mergem la Carnavalul primaverii!
 :strong: :strong: :strong: :strong:

Misona:
Lista  corecta transport (ultima):

1. Cristina L.
2. Mariana D.
3. Anca E. [urcare Brasov]
4. Diac I.
5. Coralia I.
6. Liliana V.
7. Liliana T.
8. Elena Arsene
9. Luminita Eftene
10. Simona C (numai transport Sighisoara-Bucuresti)
11. Ariadna B
12. Olivia B
13. Diana V.- urcare din Ploiesti
14. Mariana C
15. Simona M.
16. Mihaela Comisel
17. Veronica S
18. Cristina U
19. Gabriela S - urcare din Ploiesti
20. Gabriel U.
21. Emanuel Ghe.
22. Laurentiu N.
23. Radulescu A.
24. Florentina N.
25. Bravarenco I. -  urcare Brasov
26. Maria S.
27. Luminita S.

ioanabil:
Pentru Anca E
Ai o adresa de e-mail sa luam legatura sa ne inalnim în Brasov inainte sa vina masina de la Bucuresti.
sau pe facebook- ma gasesti dupa nume

Diana Voicu:

--- Citat din: wonderland din Joi, 01 Martie 2018, 07:19 ---Diana, cred ca e nevoie sa anunti in agentie decizia ta, nu doar aici. :)

Buna, wonderland,
Te rog sa ma ghidezi...unde in agentie ar trebui sa anunt?
Multumesc,

--- Terminare citat ---

wonderland:
Ai datele de contact pe site, aici: http://www.singlescamp.ro/contact/

--- Citat din: Diana Voicu din Miercuri, 28 Februarie 2018, 13:18 ---Buna tuturor,
Sunt inscrisa pe lista de transport, insa as dori sa ma retrag, cel putin fizic.
Voi veni cu Leonard, care oricum trece prin Targoviste, dar voi plati costul aferent transportului cu autocarul.Doar ca imi este mai comod...

--- Terminare citat ---

In fine, sunt chestii care ma depasesc, poate iti raspunde admin, eu voiam doar sa-ti spun ca in mod normal, daca te retragi si te si stergi de pe lista, nu e nevoie sa anunti. Dar tu spuneai ca vrei sa platesti transportul, probabil pentru ca te-ai retras in ultimul moment. N-am mai auzit sa se practice daca transportul nu e inclus, dar daca tu asa doresti, atunci cei din agentie n-au de unde sti acest lucru decat daca le spui tu :). Evident ei iti vor spune si daca este sau nu necesar :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă