Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sighisoara 2 - 4 martie 2018
noiembrie:
Ce inseamna sa ai camp tactic...dar si ceva aliati !
Multumim tuturor factorilor ! :)
CoralI:
Foarte reusita minivacanta! Felicitari organizatorilor si grupuletului care a fost cat se poate de diversificat si simpatic. Niste petrecareti incurabili! Va imbratisez cu drag!
Dana Hd:
oarecum...pe langa subiect - am adus acasa trandafirul primit de la baieti:) inca e vesel si tantos :))si eu inca nu am iesit din starea de ...vacanta vesela :offtopic:
arsel:
Buna petrecaretilor! Am reusit azi sa descarc toate pozele si filmele trimise de Gigi si am retrait zilele excelente petrecute impreuna. Mi-a placut mult grupul pentru ca toti au fost veseli si sociabili, am cantat si am dansat pana am plecat din hotel. Am remarcat preocuparea tuturor participantilor pentru costumele prezentate, a fost o diversitate impresionanta si parca toate costumele se potriveau persoanelor care le purtau.
Organizare foarte buna, excursia la Crit superba cu pensiunea care ne-a oferit pe langa o locatie frumoasa palinca adevarata si gulas facut la ceaun afara la foc de lemne lent. Sighisoara este frumoasa si iarna, este vie si-ti hraneste spiritul. In concluzie au fost 3 zile minunate. Va pup pe toti! :applause: :smitten: :thumbup:
Navigare
Du-te la versiunea completă