Aici se discuta > Subiecte generale
Sexualitate, subiect tabu ?!
silviu:
suntem in Saptamana Patimilor. post negru.
mihaela1961:
Am constatat ca silviu(daca scrie cu s mic, asa scriu si io) e un soi 'de pata de culoare' pe forum!Un soi de spiridus care face ce face si reuseste sa descreteasca frunti! :)
silviu:
A fost descoperit medicamentul împotriva infidelităţii
Deși majoritatea bărbaților se implică într-o relație cu gândul că vor rămâne fideli, în orice cuplu la un moment dat intervine obișnuința și dorința de a cunoaște și alte persoane de a experimenta ceva nou. La bărbați, dorința este mai acută și mai greu controlabilă decât la femei.
Cercetătorii japonezi au descoperit, însă un medicament care îi face pe bărbaţi să le rămână fideli partenerelor. După ce au analizat modul în care mai multe medicamente antibacteriene afectează felul în care gândesc bărbaţii şi deciziile pe care le iau aceştia, oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că un antibiotic i-ar determina pe bărbaţi să nu mai înşele.
mihaela1961:
Ce monotona ar fi viata fara barbati care sa insele!
Si senzatiile tari, gelozia, cautatul prin celulare, buzunare, etc, unde ar ma fi?
Nu-mi place ideea! :o :(
mihaela1961:
Mai am nitel si cred ca antibioticul asta e pe post de panaceu:raceala,depresie, etc.Eu inclin sa cred ca atunci cand un barbat e bolnav(si ei in general sunt ipohondri), nu mai are chef de nici o capcana(trap), poate doar de honey cu ceai sau lapte ::) ::) ::)In concluzie e un fel de efect placebo antibioticul mentionat in articol! :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă