Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (423/473) > >>

wonderland:
ce întrebare încuietoare...stai să mă gândesc....
A, da! Îmi lipsesc...acele grave afecțiuni împotriva cărora să mă protejez de care pomenește descrierea linkului ;D

silviu:
4 jocuri sexuale pe care femeile le iubesc
Jocurile sexuale transformă o seară plictisitoare într-una fierbinte. Chiar dacă aţi depăşit perioada adolescenţei, uitaţi pentru o seară de problemele pe care le aveţi ca adulţi şi apelaţi la jocurile sexuale.

silviu:
CONSECINŢE neplăcute. La ce POATE duce abstinenţa SEXUALĂ
Specialiştii subliniază că sexul reprezintă o necesitate a corpului nostru, astfel încât, lipsa acestuia are unele repercursiuni, în ceea ce priveşte comportamentul.
Studiile efectuate în acest sens relevă consecinţe ale abstinenţei cum ar fi:  apariţia dificultăţilor de concentrare la activităţile zilnice, scăderea stimei de sine, creşterea nivelului de stres, atacuri de panică.
Potrivit unui studiu australian, bărbaţii care au mai mult de cinci ejaculări pe săptămână prezintă un risc mai mic de a dezvolta cancer de prostată.

silviu:
Pâinea albă scade libidoul.TOP 5 factori care taie pofta de sex
Un libido scăzut se referă la lipsa dorinţei sexuale şi a interesului de a întreţine relaţii sexuale. Cu toate că libidoul scăzut este comun ambelor sexe, în cazul femeilor se întâmplă mai des. Simptomele şi semnele unui libido scăzut includ reducerea dorinţei sexuale, lipsa gândurilor şi fanteziilor erotice şi neiniţierea unui act sexual. Lipsa apetitului pentru sex poate dura zile, săptămâni şi chiar luni.
 :( :'( :((

Caroline:
Articolul asta este dedicat postului Pastelui?  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă