Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

(1/473) > >>

marcutza:
Viata sexuala in diferite culturi

Culturile sexuale din intreaga lume, inteleg pierderea virginitatii in mod diferi.
In Africa sau India fetele isi pierd viata sexualKenyaa cat mai devreme. Ele sunt inperecheate cu barbati cat mai in varsta.
Prin acest lucru se si afirma domitatia femeii fata de barbat.
Pierderea virginitatii la baieti poate incepe mult mai tarziu.
Cultura latino-americana spune ca fetele ar trebui sa isi pastreze virginitatea cat mai mult timp, pana la casatorie, iar baietii cat mai de mici.

aveti ceva de spus ? :)

carmentoma:
         Sunt  conservatoare, retinuta si extrem de pudica in ceea ce priveste subiectul, care pentru mine este intradevar tabu!! Nu am discutat niciodata despre el! Ma multumesc la a face dragoste, nu sex, cu persoana draga intre patru pereti si atat! Citesc postarile voastre, dar eu nu am nimic de spus!

marcutza:
@carmentoma, deja ai spus, brava :)

poti face sex cu partenerul sau ne limitam la "fac dragoste"?:)

Lunaintrestele:
Cu persona iubita e o combinarie intre cele doua da imi place sa o numesc dragoste ptr ca pun mult suflet si atunci nu il pot numi sex:)

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Miercuri, 24 Martie 2010, 19:34 ---Viata sexuala in diferite culturi

......
aveti ceva de spus ? :)

--- Terminare citat ---

Fiecare are valentele lui.  Dorintele, aspiratiile lui despre iubirea "suprema'. Toti ne-o dorim. Intrebarea este daca reusim sa o gasim acum sau asteptam o viata viitoare cu mai multe oportunitati si sperante ( asta pentru cine crede in reincarnare!).
Daca  nu credem in asa ceva ramane sa cautam acum, aici, in aceasta mica trecere prin infinitatea umanitatii!
 :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă