Aici se discuta > Subiecte generale

Sexualitate, subiect tabu ?!

<< < (425/473) > >>

Caroline:
Chiar asa o parere proasta ai despre barbati, mihaela1961 ?  :o

wonderland:
Eu n-am înțeles nimic din experimentul ăsta: care sunt ipotezele, cum acționează?  :hammer:
E un efect direct asupra fidelității considerată ca fiind un deranjament chimic sau o boală psihică,  sau un beneficiu secundar în tratarea altor tulburări psihice?

Zice așa - că modifică modul în care bărbații tineri acordă încredere femeilor atrăgătoare... La fel de bine ar putea spune că e un medicament care îi maturizează sau le crește inteligența emoțională, în partea care îi face capabili să amâne impulsul.

Zău că nu aș avea încredere într-o fidelitatea menținută cu antibiotice. Și cred că mai este nevoie de un antibiotic care să stimuleze motivația de a lua acest antibiotic.

Cum ar fi? ”M-ai înșelat, iubitule? Nu-i nimic, dragul meu. Uite, i-a o pastiluță să-ți treacă”... :idiot2:

mihaela1961:

--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 04 Mai 2013, 06:57 ---Zau că nu aș avea încredere într-o fidelitatea menținută cu antibiotice. Și cred că mai este nevoie de un antibiotic care să stimuleze motivația de a lua acest antibiotic.

Cum ar fi? ”M-ai înșelat, iubitule? Nu-i nimic, dragul meu. Uite, i-a o pastiluță să-ți treacă”... :idiot2:

--- Terminare citat ---

Daca antibioticele sunt luate in urma unei raceli zdravene, ai putea avea incredere!Unui om bolnav nu-i mai arde de infidelitati, dar eu cred ca initial antibiotIcul este recomandat pentru orice altceva decat pentru 'boala' numita infidelitate.
Daca ii dai pilula dupa constatarea 'actiunii de inselaciune' e ca si cum i-ai da apa dupa ce vine mort de beat acasa.Dupa consumarea faptei, eventual ar merge administrarea cianurii  :D (glumeam)
Eu as recomanda altceva in locul faimosului antibiotic.Ma intreb: bromura nu are efect?Ce-i drept are efect si asupra iubitei legale, dar macar o scuteste de temeri vis-a-vis de infidelitate.Sau o alta varianta:ii faci in dar o pereche de ochelari cu filtru UV 100%! 8)

mihaela1961:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 03 Mai 2013, 22:14 ---Chiar asa o parere proasta ai despre barbati, mihaela1961 ?  :o

--- Terminare citat ---
Pai si ce?Crezi ca ei au o impresie mai buna despre noi! :crazy2:
Ei!!!Mai glumim si noi!Uneori prea multa 'filozofeala' strica! :giggle:

wonderland:

--- Citat din: mihaela1961 din Sâmbătă, 04 Mai 2013, 08:31 ---Daca ii dai pilula dupa constatarea 'actiunii de inselaciune' e ca si cum i-ai da apa dupa ce vine mort de beat acasa.

--- Terminare citat ---

Păi, hidratarea e unul dintre leacurile recomandate pentru trezirea din beție și revenirea rapidă din mahmureală... ;).
Dacă e bolnav, să-l facem bine. Ca să-i putem ura, cu sinceritate: Mergi sănătos în drumul tău!

PS - Antibiotice în caz de răceală, cu bază virală, doar  rețetă sigură pentru creșterea rezistenței bacteriilor.
Cam așa și cu antibioticul ăsta - îl dăm de virusul înșelăciunii și crește rezistența la bacteria toleranței la ideea de infidelitate ca fenomen biologic natural.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă