Autor Subiect: Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie  (Citit de 41249 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
O seara buna tuturor.
 :offtopic:
Cineva stie daca DJ 248 intre Vaslui si Jasi e o strada bine intretinuta?
Sau e mai bine sa folosesc DN 24, mereu intre Vaslui si Iasi?
Multumesc pentru ajutor.

Offline Irina L

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
E mai bun DN 24, e mai bine intretinut, mai putine gropi si  mai bine marcat . Trebuie sa aveti grija la radare, dar acestea le gasiti pe amandoua rutele. Drum bun!

Offline CatalinB

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
DN 24 e foarte bun. Dj 248 e cam rau din vs pana la intersectia spre Negresti. Vino pe dn 24 - ai grija la radare!!! E posibil sa nu gasesti niciunul, dar e posibil sa prinzi si 3buc din vs in is. Atentie inclusiv in orasul vs ...
Toate cele bune!

Offline CatalinB

• Newbie
  • *
Bruno, ai grija la radare tot drumul pe zona moldovei...se vâneaza puternic! Daca nu ai sta?ie sau detector pe masina, tine-te dupa unul de IS, VS sau SV care are 😉

Offline CatalinB

• Newbie
  • *
 :dance:
Apropo de dans! Pentru cei interesati de o petrecanie pe cinste sambata seara, vin cu o propunere: Legend _ petrecere aniversara 3 ani!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=413050459095112&id=100011704843653
As putea face o rezervare doar sa-mi spuneti cati doritori sunt! 😆

Offline CatalinB

• Newbie
  • *
Cu scuzele de rigoare Gigi, nu vreau sa fac reclama, vreau doar sa ajut la organizarea unui weekend de pomina la Iasi, si sa ajutam si dansatorii sa se dezmorteasca dupa cateva ore de stat in microbuz!
Toate cele bune!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
CatalinB - usor cu pianul pe scari. Gigi e in Azore, dar Lidia - responsabilul cu organizarea acestei actiuni, are telefonul afisat.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline ioana_psy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
"Ioana, am senzatia ..."
Multumesc mult Wonderland. Ma simt asa de ...integrata , vazand grija ta pentru ...grabita de mine .
Am platit luni  si sper sa iasa bine .

Acum am alta intrebare :
1.Cu ce tren pleaca din Bucuresti  cei care au ales trenul   ?
2.Vreti sa ne intalnim in gara vineri dimineata ? Poate ne cunoastem pana la Iasi , ca in 6 ore avem tot timpul .
Eu voi alege  varianta asta care poate fi  achizitionata online de pe   cfrcalatori.ro
16-06-2017   IR   10661   Bucuresti Nord Iasi   05:50   11:55   06:05   405         
18-06-2017   IR   10662   Iasi Bucuresti Nord   16:50   23:00   06:10   405
Total (cu reduceri comerciale) 164.3 RON  (Reducerile comerciale acordate sunt in valoare de 17.3 lei.)
Facem si noi o lista  si stabilim un loc de intalnire , ca si  cei care au plecat cu avionul ?

Offline ioana_psy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Mai incerc o data :

Acum am alta intrebare :
2.Vreti sa ne intalnim in gara vineri dimineata ? Poate ne cunoastem pana la Iasi , ca in 6 ore avem tot timpul .
Eu voi alege  varianta asta care poate fi  achizitionata online de pe   cfrcalatori.ro
16-06-2017   IR   10661   Bucuresti Nord Iasi   05:50   11:55   06:05   405         
18-06-2017   IR   10662   Iasi Bucuresti Nord   16:50   23:00   06:10   405
Total (cu reduceri comerciale) 164.3 RON  (Reducerile comerciale acordate sunt in valoare de 17.3 lei.)
Facem si noi o lista  si stabilim un loc de intalnire , ca si  cei care au plecat cu avionul ?

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Multumesc mult Wonderland. Ma simt asa de ...integrata , vazand grija ta pentru ...grabita de mine .
Cu drag! Ioana, nu o lua personal. Asta-i mersul lucrurilor pe aici. Primirea se mai face si in functie de intrare  :giggle:
Dar ma bucur pentru tine ca s-a rezolvat.
Iti urez sa te bucuri deplin de iesirea la Iasi, de atmosfera prietenoasa si vesela, si de programul pregatit!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421

La 16.30 ne vedem toti (inclusiv cei care s-au inscris din Iasi) in fata Palatului pentru un tur pietonal care se va sfarsi la Bolta Rece (rezervare pentru ora 19.00). Voi reveni cu 2 variante de meniu din care sa alegeti.[/color]

...nici o veste ???? :)

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 418
Astazi am incercat la BRD, Banca Transilvania si doua case de schimb din Iasi si nu aveau lei moldovenesti.
In Iasi gasiti lei md la casa de schimb din zona Casa Cartii, latura cu Apicola si cofetaria.
Asa cum am spus vom avea posibilitatea de a schimba si in vama de la Albita-Leuseni

Offline Forintz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
Mai incerc o data :

Acum am alta intrebare :
16-06-2017   IR   10661   Bucuresti Nord Iasi   05:50   11:55   06:05   405         
18-06-2017   IR   10662   Iasi Bucuresti Nord   16:50   23:00   06:10   405

Raspuns: doresc sa ne intalnim in gara vineri dimineata, numai sa vii cu detalii despre vagon sau locul de intalnire, asa este avem ce discuta pana la destinatie....

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 418

Vineri, 16 iunie voi fi la hotel la 09.45. Cei care sosesc dimineata isi pot lasa bagajele la receptie. La 10.30 plecam pe jos spre Palatul Culturii pentru vizita. Sunt 10-15 minute de la hotel.
Incepand cu ora 14.oo se face check-inul iar dupa aveti timp liber pentru pranz.
La 16.30 ne vedem in fata Palatului de unde incepem plimbarea noastra. La 19.00 vom fi la Bolta Rece. Nu am mers pe meniu prestabilit. Am rezervat masa si fiecare va comanda a la carte iar in timpul de asteptare vom vizita si beciurile.

Sambata, 17 iunie la 08.00 ne vedem in parcarea hotelului, la autocar. Sa aveti cu voi CARTEA DE IDENTITATE si o GEACA/PULOVER pentru ca in crama de la Milesti este mai rece
Intoarcerea este programata pentru ora 21.oo dar pot aparea intarzaieri. Pentru ca stiu ca multi isi doresc si o seara de dans am incercat sa gasesc ceva, dar Club Oxford a intrat in vacanta si a mai ramas LEGEND (sugerat si de Mariana si Catalin. Eu am facut o rezervare dar trebuie confirmata si achizitionate bilete (30 lei) pentru ca au si un concert Publika. Daca iesenii mai au sugestii...
Deschid o lista pentru doritori LEGEND>
1.
2.

Duminica, 18 iunie este ziua dedicata Copoului (intre 10.00 - 13.00)

Drum bun, daca nu ati ajuns inca si ne vedem maine!

Offline mariv_bv

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
Buna seara,
Lidia eu m-as inscrie pentru sambata seara (inteleg ca atunci este "dansul"); totusi, daca intoarcerea de la Chisinau este planificata pentru ora 21:00 si se intarzie, cam care ar fi ora de intoarcere? Adica ma gandesc ca daca se face prea tarziu si dupa degustare de vinuri, o sa ne ia somnul....