Autor Subiect: Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie  (Citit de 42009 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mariv_bv

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
M-am uitat pe prognoza meteo si se pare ca sambata va ploua si va fi racoare si la Iasi si in Republica Moldova, poate ar fi bine sa ne luam ceva haine de ploaie, umbrele....incaltaminte care sa tina la umezeala.
Ne vor prinde bine si in crama la Milesti, unde temperatura este de 12-14 grade.

Offline ioana_psy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Raspuns: doresc sa ne intalnim in gara vineri dimineata, numai sa vii cu detalii despre vagon sau locul de intalnire, asa este avem ce discuta pana la destinatie....

Eu vin cu trenul de 5:50 si am locul 63 vagon 2 . Ne vedem in tren .
Altfel ...ar trebui sa spun ca sunt roscata si cu pletele in vant si ...ai ameti uitandu-te dupa roscate prin gara de nord .
Si de fapt , eu am doar ...mult umor .

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
Buna ziua tuturor,
a fost o excursie foarte frumoasa si am potut sa apreciez frumosetele lui Iasi, oras plin de farmec si istoria.
Cum mereu grupul a fost vesel si prietenos, dar vreau sa multumesc mult prietena noastra si insotitoara Lidia ca ne a aratat orasul cu profesionalism, prietenie si rabdare.
Acum astept sa me bucur si de Delta cu altul prieten insositor Sel.  :thumbup: :applause:

Offline mariv_bv

• Newbie
  • *
Servus,

A fost prima mea participare la o actiune a Singles Camp si mi-a placut! Si grupul si atmosfera si programul si, bineinteles, insotitoarea de grup, Lidia, care s-a straduit si a reusit cu diplomatie sa impace pe toata lumea! Multumesc, Lidia!
Desigur, le multumesc si celor mai vechi in grup, care m-au primit cu bratele deschise! Un multumesc special Teodorei, colega mea de camera, care mi-a "soptit" cate ceva despre fiecare, ca sa nu ma fac de ras!
Bruno si-a revenit cel mai repede si a dat glas gandurilor noastre; bravo Bruno, nici noi nu ne-am fi putut exprima mai bine!
Catalin B, nu stiu de unde-ti iei resursele, esti mereu in verva si-ti multumesc mai ales pentru cina de sambata seara, organizata ca prin farmec!
Avand in vedere toate acestea, dragii mei, mi-e teama ca n-o sa scapati asa usor de mine, o sa recidivez!
Va imbratisez pe toti!
Salutari de la Brasov,
Marcela Ivan
 :applause:
 :thumbup:

Offline mariv_bv

• Newbie
  • *
Servus,

A fost prima mea participare la o actiune a Singles Camp si mi-a placut! Si grupul si atmosfera si programul si, bineinteles, insotitoarea de grup, Lidia, care s-a straduit si a reusit cu diplomatie sa impace pe toata lumea! Multumesc, Lidia!
Desigur, le multumesc si celor mai vechi in grup, care m-au primit cu bratele deschise! Un multumesc special Teodorei, colega mea de camera, care mi-a mai zis cate ceva, ca sa nu ma fac de ras!
Bruno si-a revenit cel mai repede si a dat glas gandurilor noastre; bravo Bruno, nici noi nu ne-am fi putut exprima mai bine!
Catalin B, nu stiu de unde-ti iei resursele, esti mereu in verva si-ti multumesc mai ales pentru cina de sambata seara, organizata ca prin farmec si pentru toti cei care au vrut sa vina!
Avand in vedere toate acestea, dragii mei, mi-e teama ca n-o sa scapati asa usor de mine, o sa recidivez!
P.S. Sper ca toata lumea stie de gluma, mie asa mi s-a parut!
Va imbratisez pe toti!
Salutari de la Brasov,
Marcela Ivan
 :applause:
 :thumbup:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Am vazut cateva fotografii pe paginile de facebook a unor participanti, as aprecia mult sa vedem cateva si aici...acasa.  :) Sunt convins ca excursia a placut, Iasi, Chisinau si Milestii Mici au ce arata, Lidia  nu doar ca stie o multime de lucruri despre acele locuri, dar le si iubeste. Mi-as dori mult sa stiu ca cei din Iasi au facut o primire la fel de placuta celor din tara, ca cei din Galati si Braila la petrecerea din primavara. O parte din calendarul de actiuni o dirijez de o vreme incoace, poate s-a observat, in prezentarea locurilor cu multi membrii SC.

Offline mariv_bv

• Newbie
  • *
Eu as posta cu drag cele cateva fotografii facute, dar depasesc dimensiunile admise (chiar si fiecare poza in parte)...
Va trebui sa vorbesc cu un coleg sa vedem cum le putem reduce....

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Maria, nu e nevoie sa redimensionezi.

Eu si Krondia am testat de curand un alt site de upload (fata de cel care era recomandat mai demult) si merge usor si bine. Vezi ultimele mesaje de aici:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.msg125575.html#new
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline mariv_bv

• Newbie
  • *
Wonderland, voi verifica!
Insa de Pasti 2018 astept un miel, fiindca m-ai botezat!
Glumesc, bineinteles, n-am ce sa fac cu mielul, stau la bloc si nici nu mananc carne de miel....

Offline mariv_bv

• Newbie
  • *

Offline mariv_bv

• Newbie
  • *
Am reusit! :dance:

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
Poate am neglijat sa vorbesc mai mult despre participant din Iasi la excursie si cer scuze, dar vreau sa spun ca am fost primiti , noi din tara,foarte prietenos si personal imi am simtit foarte bine.
O multumire speciala pentru ConstinB ce sa straduit in orice mod sa ne simtim bine cu o energie admirabil, dar asta poate depinde de faptul ca Coca Cola din Iasi e minunata si deosebita.  :giggle: :thumbup: :happy:
As putea sa fac multe alte nume, dar imi vin in minte doar numele femeilor si cineva va zi ca numai la femei ma gandesc.
Dar intre cele din tara vreau sa mentionez Mihaela psiholog,care imi a facut o sedinta psihologic in timp prinzului la Milestii mici foarte interesant, ce ar fi merita sa fie dublata cu o alta sedinta; dar din pacate nu am tinut ligatura si nu stiu cum pot sa tin in viitor.  :hammer:  :thumbdown:
In sfarsit, draga Gigi, Ieseni se au purtat super cu noi, cum s-a intemplat la Galati si la Bucuresti, si merit o nota 10!!!!  :applause: :applause: :applause:

Offline Maria_Cara

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Buna ziua,
Multumesc agentiei Bon Voyage, Lidiei Mandache, Ralucai, Nataliei din Chisinau si prietenilor SC din Iasi care ne-au facut excursia superba. Am un singur regret, s-a terminat prea repede... Va doresc in continuare vacanta frumoasa, va pup

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421

Hello tuturor,

Asadar sa incepem periplul nostru ,prin a descoperi frumosul targ al Iesilor , care cine stie , poate candva va redeveni capitala, pe mine cucerindu-ma definitiv ! Cu siguranta voi reveni pentru a-i  savura pe indelete frumusetea, parfumul teilor, nostalgia povestilor eminesciene ....

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
Sambata dimineata ne-am continuat aventura pe plaiuri moldovenesti .Desi vremea nu se anunta tocmai prietenoasa, a plouat exact cand a trebuit si cat a trebuit , astfel incat sa nu ne afecteze pe noi prea tare.Prima noastra oprire a fost la crama de la Milestii Mici , lasandu-va si pe voi sa degustati .......imagini  :flori: