Autor Subiect: Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie  (Citit de 41270 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Bon Voyage

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 624
12.06 – 1 loc disponibil intr-o camera DBL femei.

Pentru rezervare va rugam sa va adresati direct pe e-mail-ul agentiei : office@bonvoyagesibiu.ro

Offline ioana_psy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Multumec mult , Lidia . Am trimis mail .

Offline ioana_psy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Corectez: Multumesc mult , Lidia .
Acum ce  sa fac??? Iau locul asta sau mai exista si un loc doar pentru cei din Iasi ??? Eu l-as lua pe cel pt cei din Iasi , ca deja am platit o cazare .
Daca m am grabit ca fata mare  la maritat ...
Daca nu mai e valabil un  loc pt cei din Iasi , il iau pe asta .

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 418
Daca deja ai platit o cazare mentioneaza in email agentiei

Offline Myk

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
Nu pot ajunge la aceasta distractie (si imi pare rau). Daca cineva este interesat (1 loc barbat in camera dubla) ma poate contacta pe siradu@gmail.com

Offline Maria DM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Lidia,
Am incercat sa fac comanda la BCR pentru lei moldovenesti dar mi-au spus ca nu au, nu tranzactioneaza.
Cu multumiri astept alta sugestie.

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
Stiu ca sunteti mai multi care nu gasiti lei moldovenesti in localitatile de unde sunteti. Mai avem 2 variante de schimb:
- vineri la schimb valutar in Iasi
- sambata in R Moldova la Albita sau Ialoveni

Exista si posibilitatea de plata POS dar mai au probleme cu terminalul si din aceasta cauza nu vreau sa ne bazam pe aceasta metoda de plata.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Acum ce  sa fac???

Ioana, am senzatia ca tot n-ai facut primele lucruri care se cer facute pe aici inainte de orice:
1. Sa citesti prezentarea oricarei  excursiei te intereseaza cu atentie: acolo afli, situatia locurilor disponibile dar si pasii pe care ii ai de facut pentru a rezerva un loc. Si stiai ca pe forum comunica cei care s-au inscris, cu rezervare prin agentie, cei vechi ofera indrumare celor noi, sau insotitorul de grup, in acest caz Lidia ofera informatii si face cerinte organizatorice.

Nu mai ajungeai in situatia data daca inainte de a face rezervare pe booking citeai aici :blush:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2437.0.html

2. Mai exista si un regulament, iar pe site in pagina INFORMATII - sunt detalii despre rezervare, despre comunicare s.a.m.d
http://www.singlescamp.ro/cum-va-inscrieti-in-excursia-sau-vacanta-dorita/
http://mailchi.mp/singlescamp/important-pentru-cei-care-doresc-sa-participe-la-excursiile-noastre
Dupa ce ai sa citesti cred ca ai sa intelegi mai bine. Nu suntem un grup in care cineva face o propunere si oricine poate zice "Hai ca vin si eu!"

Orice iesire din ordinea bine instaurata de organizatori ii determina la eforturi suplimentare si batai de cap inutile .
Inclusiv sa ne explice fiecaruia ceea ce putem afla acordand un pic de timp informatiilor de pe site sau de pe forum.

Succes sa rezolvi la agentie. Daca nu, succes data viitoare cand, cu siguranta nu te vei mai grabi, cum singura ai spus, "ca fata mare..."  ;)
Apreciez, in schimb rapiditatea cu care iei decizii si lipsa oricarei ingrijorari legate  de situatii noi sau oameni necunoscuti! ;D
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline CatalinB

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
Sfat pentru schimbat MDL (lei moldovenesti):
Nu va mai  bate-ti capul sa cautati MDL disponibili in Romania. Luati-va la voi Euro si schimbati la un raport mai bun decat RON-MDL la casa de schimb direct in vama Moldovenesca (Leuseni).
😉

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
Draga Lidia, nici eu am gasit lei moldovenesti in Constanta de aceea, daca esti de acord voi face cum sfatuieste CatalinB si voi veni cu euro.
Apoi vom vedea unde vom schimba in Moldova.
Important sa ne oprim la o casa de schimb valutar.
La sfarsit in Moldova vom gasi lei Moldonenesti; daca nu acolo unde? Nimeni-l vrea  :happy:
Ne vedem la Iasi cu toti .
Pacat ca nu vom dansa undeva.  :thumbup: :yeah: *|*

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
Draga Lidia inca un lucru.
Eu vin Joi cu masina, dar nu stiu la ce ora voi ajunge.
Me gandesc ca in hotel nu  te voi gasi acolo si me se pare normal.
Hotel stie cum trebuie repartizat camerele? Cine cu cine trebuie sa doarma?
Te rog sa ne lamuresti acest lucru,pentru ca am intrebat la agentie si persoana ca s-a ocupat de asta avea plecat si nu am avut un raspuns ferm.
Multumesc mult

Offline Nadia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 47
Hello,

Multumesc Theo365 pentru adaugarea numelui  la lista de Bucuresti (desi aici este informativ) si pentru informatiile transmise.

Dna Lidia va transmit, asa cum ne-ati rugat, ca nu am gasit posibilitatea cumpararii de lei moldovenesti in Bucuresti.   Ramane sa gasesc o solutie la Iasi ,   sau sa privesc cum pleaca autocarul.

Viata nu este numai lapte si miere  !

Sa aveti o zi frumoasa,
Nadia S

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
Draga Bruno,
Am scris mai sus, cu rosu care vor fi posibilitatile de schimb pentru cei care nu au gasit lei md. E decizia ta daca schimbi euro.
La hotel vor avea lista cu cei care se cazeaza. Mai sunt din grup persoane care ajung joi.
Nu voi fi joi la hotel, Dar daca iesiti sau aveti nevoie de recomandari, sunati-ma. LIDIA  0743122214

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
Stiu ca sunteti mai multi care nu gasiti lei moldovenesti in localitatile de unde sunteti. Mai avem 2 variante de schimb:
- vineri la schimb valutar in Iasi
- sambata in R Moldova la Albita sau Ialoveni

Exista si posibilitatea de plata POS dar mai au probleme cu terminalul si din aceasta cauza nu vreau sa ne bazam pe aceasta metoda de plata.

Offline CGM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
Astazi am incercat la BRD, Banca Transilvania si doua case de schimb din Iasi si nu aveau lei moldovenesti.