Autor Subiect: Parfum de tei la Iasi si degustare de vinuri in Republica Moldova 16 - 18 iunie  (Citit de 41196 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
Heloo tuturor, :flori:

Am gasit pe site-ul cramei , o informatie care ma linisteste oarecum , in sensul ca ei spun acolo cam asa-,,Achitarea in lei MDL - numerar, prin transfer sau cu card bancar.,,
Daca plata este obligatoriu sa se faca -cash- ar fi bine sa stim, in orice caz , eu voi anunta daca cumva pana miercuri nu fac rost de -MDL-(alta varianta , asa cum spunea si Catalin , fiind schimbul valutar in Chisinau, sau la granita ).
Multumesc !

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
Draga Lidia,
Daca te numesti asa, de ce pe profil ai scris Theo? adica Theodora sau Tehodorica sau Theocrate sau nu stiu ce?
Daca nu vrei sa lamuresti asta mister la toata lumea, poti sa o faci joi seara doar pentru mine.  :kissing:
Cum spuneam mai devreme gluma nu dauneza grav sanatate ci invers.  :thumbup: :dance: :yeah: :applause:
Dar dupa lamurire iti permit sa faci asa cu mine  :hammer:
Cer scuze la toata lumea, dar searasta sunt vesel, dar nu stiu de ce. :giggle:

Online lidia.Iasi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 418
 :) theo365 este o participant/a la excursie care a dorit sa adauge cateva lucruri care tin de organizare si care sunt strict responsabilitatea insotitorului de grup. Theo, apreciez implicarea dar astfel de precizari pot crea confuzii.
Deci, Bruno, eu lidia.iasi sunt insotitorul de grup si nu ma ascund dupa pseudonim  *|* Revin cu precizarile:
- schimbati bani in Romania pt ca la Chisinau ajungem dupa  Milesti
-la crama platim cash in lei md

Online lidia.Iasi

• Sr. Member
Bruno cel vesel si glumet deja ma bazez pe tine pt atmofera

Offline Misona

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 291
Buna

Daca tot incepem sa planuim ce si cum facem weekendul viitor, propun ca cei din Bucuresti care au respectat recomandarea de zbor si au achizitionat bilet Blueair:

16 iun: OTP 8:35-IAS 9:25

sa ne intalnim pe aeroport la Cafeneaua Lavazza de pe terminal Plecari (e in partea dreapta fata de intrare, cu rosu) pe 16 iunie la ora 6.30 (stiu ca e f devreme, dar dimineata sut cozi f mari la check-in si securitate).

Si ca stim cati trebuie sa fim, deschid o lista mai jos:

1. Simona C
2. Teo
3. Mihai H

Viata e ca o piesa de teatru - nu conteaza cat de mult dureaza, ci cum se desfasoara. (Seneca)

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
Nimeni vrea sa vine cu mine cu masina ma, plecand de la Constanta?
Am o masina buna si sunt vorbaret, daca nu adorm.
Acept mai ales femeile, dar si barbati, poate.  :happy:
Numerul meu e 0736939330  :dance: :yeah: :dance:

Offline Nadia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 47
 Hello,
       Sunt nou venita in grupul Singles Camp, ma numesc Nadia Stoianov, merg impreuna cu voi in excursia de la Iasi, si am 2 probleme.
 1.  Nu  reusesc sa adaug numele meu la lista din acest moment a persoanelor care pleaca din Bucuresti, urmand sa ne intalnim la ora 6,30 la aeroportul Otopeni,

4. Nadia S

2.  A doua problema este legata de schimbul banilor. In Bucuresti am fost la agentiile de schimb, la agentiile bancilor BRD,BCR, Transilvania Bank si nu fac acest schimb valutar. Am fost in Regie la studentii basarabeni si aveam posibilitatea acestui schimb,dar numai de sarbatori ( Paste, Rusalii ), daca eram informata. Mi-a ramas o singura varianta sa verific  luni 13.06.2017  la sucursalele bancilor din Bucuresti. Am sa va comunic  miercuri daca am rezolvat.

Va doresc o zi frumoasa,
Nadia

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421

16 iun: OTP 8:35-IAS 9:25

1. Simona C
2. Mihai H
3. Nadia S

Stai linistita Nadia, te-am adaugat in locul meu-nu e greu , inserezi textul dorit, apoi cu copy/paste , te adaugi pe lista (aceasta insa nefiind musai obligatorie , in acest caz, insa e bine sa stiti cati va veti intalni in aeroport).Cat despre leii moldovenesti , Lidia cu siguranta ne va da vesti in timp util , nu te ingrijora ! *|* *|* *|*
Zbor lin , sa ne vedem cu bine !!!

Offline mariv_bv

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
Buna tuturor,
Eu (sper ca) voi ajunge la Iasi vineri pe la ora 14:00, daca nu, pe la 16:30...Asa ca, daca nu voi ajunge pentru turul pietonal, vin direct la Bolta Rece....
Lidia, am nr. de telefon si voi suna pentru confirmarea orei cand ajung.
Foarte bune informatiile cu schimbul valutar si cu suma aproximativa care ne trebuie, multumesc!
Abia astept sa va intalnesc pe toti si sa revad Iasiul! (n-am mai fost din '83!) *|*

Offline mariv_bv

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
Bruno, ca sa nu mai fii trist, as veni eu cu tine, daca faci un ocol pe la Brasov.....si plecarea din Brasov ar fi vineri dimineata!

Si eu tin la sanatate, deci glumesc!
 :)

Offline mirela123

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 58
buna tuturor.

sunt Mirela din Iasi si am vazut ca ati ridicat ceva probleme legat de schimbul valutar.
daca traseul pe care il parcurgem este prin vama Sculeni, atunci cel mai avantajos schimb este in vama.

asa ca, daca avem rabdare toate se vor rezolva cu bine.
va doresc drum bun si va astept cu drag in orasul celor 7 coline, in inima Moldovei.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Mirela, nici macar nu se trece prin Sculeni, dupa cum scrie in prezentarea excursiei :faint:
Cititi cu atentie toate mesajele inainte de a posta recomandari.

Lidia, insotitorul de grup a lasat deja informatii si cerinte organizatorice pe aceasta tema:
IMPORTANT!! Schimbati in orasul de unde sunteti banii. La BCR se poate face comanda si dureaza o zi. Luati in calcul 650 degustarea + suveniruri (800-900 lei md) Daca e nevoie sa suplimentati se pot scoate si de la bancomat din Chisinau. 

Daca sunt persoane care nu reusesc sa schimbe bani pana miercuri, va rog sa ma anuntati!!

Revin cu precizarile:
- schimbati bani in Romania pt ca la Chisinau ajungem dupa  Milesti
-la crama platim cash in lei md

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline gschipor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
Deoarece programul meu e incert saptamana aceasta, am renuntat la excursia la Milesti si ma scot din lista. Incerc sa ajung la intalnirea din Iasi.

1. Diana
2.Catalin B
3.Costel S
4.Cornelia
5.Mariana
6.Mirela B
7. Monica
8. Mirela B
9.Ioana Psy

Offline ioana_psy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Buna dimineata!
Inteleg ca s-a eliberat un loc pentru Iasi . Acum ma luati cu voi ? Daca da, cum procedez ? Eu deja mi-am rezervat cazarea in Iasi si vin cu trenul . Deci e ca si cum as fi din Iasi.
Imi confirma cineva  rezervarea ?Trimit  banii online ?

Online lidia.Iasi

• Sr. Member
Buna dimineata!
Inteleg ca s-a eliberat un loc pentru Iasi . Acum ma luati cu voi ? Daca da, cum procedez ? Eu deja mi-am rezervat cazarea in Iasi si vin cu trenul . Deci e ca si cum as fi din Iasi.
Imi confirma cineva  rezervarea ?Trimit  banii online ?
Ioana, trimite un email la agentie cu solicitarea pentru a primi detaliile de plata