Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sibiel 10 - 12 februarie 2017. Seria 2, sezonul VII
wonderland:
Aurora, interesanta idee. Dar, in curand o sa va intalniti si o sa cunoasteti, nici nu mai e timp sa cititi lista. Sunt convinsa ca toata lumea e prinsa cu bagaje si ultimele pregatiri. Costumele, nu uitati costumele.... *|*. :)
Misona:
--- Citat din: Aurora din Joi, 09 Februarie 2017, 08:34 --- LISTA PARTICIPANTILOR la Carnaval 10- 12 feb. 2017 :
1. Elisabeta K. - Medias
2. Aurora T. - Medias
....
--- Terminare citat ---
Aurora, cum spunea si (Winter)Wonderland ;) interesanta idee, doar ca eu una nu vad scopul intocmirii listei cu participantii la o actiune inainte de desfasurarea ei, mai ales ca nu va cunoasteti, deci nu ai avea cum sa asociezi numele cu persoana...
S-au mai facut astfel de liste in actiuni, dar la finalul acestora, dupa ce ne-am "infratit" si cine a vrut si-a trecut numele in clar si telefonul pe o hartie centralizatoare.. chiar... oare la cine o fi ramas hartia? ::)
Aurora:
Intr-adevar ! ...in ceasul al XII -lea ...
Cred ca lista at fi fost necesara mai devreme . Acum patru ani , cunoasterea virtuala , ne-a ajutat sa ne grupam si sa ne asiguram transportul spre Sibiel.
La Revelion 2017 de la Odorhei , au existat ecusoane cu prenumele participantilor. Asa am reusit sa ne cunoastem mai usor .
Si eu sunt nerabdatoare sa ne cunoastem ! Si sunt sigura ca ne vom simti minunat ! La fel ca la fiecare EVENIMENT SINGLES CAMP !
LA BUNA VEDERE !!!
noiembrie:
De acord cu Aurora. Niciodata nu e prea tarziu si orice initiativa e binevenita.
Poate unii dintre noi ne cunoastem deja si ne vom bucura de revedere, de ce sa nu intram in atmosfera inca de pe acum...
Candva Iuliana facea ecusoanele, am putea relua obiceiul.
Si, surpriza , dimineata a fost anuntat mare concurs de sanius pentru oamenii din Marginime, sambata , la Paltinis,cu premii...
un tap pitic alpin francez, o oaie, iepuri...poate participa si Gigi si noi il sustinem.
Sa ne vedem cu bine !
admin:
Eiii...si am ajuns si in preziua evenimentului... *|* Pentru cei noi emotii, pentru cei mai vechi nerabdarea de a se intalni cu cei cunoscuti...Pentru cei care iubesc Sibielul, bucuria reintoarcerii...Pentru noi placerea de a fi din nou gazda...
Cateva lucruri de pe aici...Vremea este buna, a nins foarte putin dar s-a topit imediat din cauza temperaturii...In urmatoarele zile se anunta 3-4 grade cu plus ziua si 7-8 cu minus noaptea...Destul de bine pentru perioada aceasta a anului...
Veniti cu masini personale, va dau celor care ajungeti prima oara la Sibiel cateva indicatii: locatia se numeste Pensiunea Sibiel 3*, sat Sibiel, oras Saliste, jud. Sibiu, iar cel mai simplu de ajuns este daca folositi coordonatele, nu adresa (pe care majoritatea GPS-urilor nu o au inclusa):
GPS decimal: 45.76016 si 23.89686
GPS grade sexagesimale: +45°4536.58? si +23°5348.70?
Sa tineti cont de faptul ca pensiunea se afla pe malul raului, deci trebuie sa conduceti apa pana dati de pensiune. Nu e deloc mica, o s-o remarcati usor, peste rau. Treceti podul fara frica, rezista la trecerea a 3 tancuri de cate 16 tone... :) Oricum sa nu va derutati ca vedeti ca o sa iesiti din sat si nu ati ajuns, pensiunea este amplasata la cca 200 m de marginea satului si nu este vizibila de acolo...
Am inteles ca sambata vin intariri din prieteniile care s-au format de 1 Decembrie la Tg Mures, asa ca o fiti o gasca mare gata de petrecere! Vineri o sa intrati direct in pasi de dans, Costi instructorul de dans o sa va astepte in restaurant, pe ring, la ora 18.00...Asa ca vedeti cum faceti sa ajungeti la timp. Dupa cina pe care o s-o luam in jur de 19.30, urmeaza o petrecere, in prima seara o sa va fiu DJ... :dance: *|*
Sambata dimineata, dupa micul dejun, la ora 10.30 Radu Popescu isi aduce "banda" de copii o sa fie un moment placut si sensibil...
Cam atat, mai vorbim maine cand ne intalnim! Sa calatoriti cu bine, sa ajungeti veseli si gata de party! Nu va uitati zambetele si voia buna acasa!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă