Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sibiel 10 - 12 februarie 2017. Seria 2, sezonul VII

<< < (21/21)

Sirena:
Buna seara! Am un loc rezervat pt carnavalul de la acest sfarsit de saptamana , insa, programul meu a fost dat peste cap in acest weekend! Daca doreste cineva sa vina, in locul meu, rog frumos sa Office-ul pt realizarea schimbului !
Multumesc frumos!

admin:
Sirena, my God! Esti pe alt topic, implici nu stiu ce office... ??? Evenimentul asta s-a tinut deja, iar schimbul nu se face prin agentie (banuiesc ca acela este office-ul) ci direct - intre cel care renunta si cel care eventual vrea sa ii ia locul. Oare unde mai trebuie sa scriu, ca este pe site, pe forum, pe mesajul de informare, am raspuns la sute si sute de persoane, oare cam de cate ori mai trebuie sa precizez asta?

cristinatabarca:
Salutare tuturor. De 2 ore stau si ma uit la poze si filmulete si iar poze si uite asa o tin! Ce s-a petrecut la Sibiel a fost MINUNAT. Dar e putin spus. Multumesc si iar multumesc dragilor de Samiza si Gigi pentru ca ne-au daruit ceva incredibil de bun si frumos. Multumesc inca o data. Mi-ati umplut sufletul de bine.

Aurora:
Multumim mult , Samiza si Gigi !!! La fiecare intalnire , sunteti gazde ireprosabile si prieteni minunati ! Multumiri si prietenilor SGC !!! am impartasit impreuna , momente de neuitat ! La buna revedere !!! Baloo

noiembrie:
Trebuie sa recunosc, ai fost minunata.Poti posta o fotografie din timpul dansului, inainte de a-ti fi fost mancate bananele.
Toti ati fost personaje minunate, pline de culoare,pasionale,vii,vorba lui Gigi.Teama mea ca vom fi putini,ca seria urmatoare
 ne va intrece ca numar, ca inspiratie, ca socializare s-a risipit.
Cand Gigi va avea putina vreme poate va alege ceva imagini, mai blurate, cu atmosfera de la petrecere.
Incerc sa revin la cotidian dar gandul meu zboara acolo, la cercul nostru magic, pe zapada, in soarele dupa amiezii,urcand spre schit...
E drept ca n-am mai ajuns pentru ca ne-am resetat pe drum.Devotat, cainele de la pensiune ne-a insotit.

Sa zic oare" acesti frumosi nebuni", cu tot ce poate fi mai profund in exprimare?
Eee, acum doi ani cand eram inca adolescenti...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă