Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sibiel 10 - 12 februarie 2017. Seria 2, sezonul VII

<< < (19/21) > >>

admin:
3 zile cu petreceri, Palarier, Banda CPO, dance Lessons, Sibiu...Cu ras, cu HO-HO-HO-HO...Cu oameni faini, cu costume pline de fantezie, cu muzica...Tot ce e frumos insa se termina (prea) repede...Si raman in spate doar amintiri, fotografii, ganduri...

Cateva imagini din ce s-a intamplat acolo, la Sibiel, v-am transmis si eu...Aveti fiecare, in INBOX 2 Email-uri ce contin link-urile de download. Daca nu ati primit, scrieti-mi aici si va retransmit...Cu cat mai repede cu atat mai bine, pentru ca link-ul ramane activ doar 7 zile...

Sper sa va placa, mi-as dori sa va regasiti in cat mai multe din fotografii si scurte filmari si sa ramaneti cu ganduri bune de aici din inima Transilvaniei.

Pe curand!

oana0801:
Buna Gigi,
Poti sa imi trimiti si mie pozele de la carnaval. Pe adresa oana_aida0801@yahoo.com
Multumesc,

admin:
Ti-am transmis acum Oana!

admin:
Cateva dintre cele mai inspirate melodii de intrare a mastilor:

Tango in love:

! No longer available

Piratii din Caraibe

! No longer available

Selena Gomez: Cruella de Vil

! No longer available

Charleston Music:

! No longer available

Demis Roussos, Come Waltz With Me:

! No longer available

Shakira, Bicicleta:

! No longer available

Alla Pugacheva - Arlekino:

! No longer available

Bibidi Babidi Boo:

! No longer available

Leonard:
Buna, Gigi, multumim , tie si doamnei Samiza, pentru tot ceea ce faceti pentru noi si nu numai. Sunteti amandoi niste oameni minunati, deosebiti,incantatori, spontani, pe care ne-a facut placere sa -i cunoastem si cu care vrem sa ne intalnim cat mai curand si cat se poate de des. Am simtit nevoia sa -ti comunic aceste trairi pentru ca sunt, de fiecare data, coplesit.Noi, gasca de la Tg Mures,va avem in gandurile noastre.
 :)
In alta ordine de idei, avand in vedere ca timpul nu-mi permite sa va urmaresc in fiecare zi, cum putem intra in posesia fotografiilor si a inregistrarilor din timpul carnavalului? - sau unde le putem viziona?
Emailul meu este: leo.cazangiu@gmail.com
Multumesc si va imbratisez cu drag.Leo

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă