Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sibiel 10 - 12 februarie 2017. Seria 2, sezonul VII
admin:
Iti recomand 3 magazine, in ordine:
1. Str Darstelor nr. 15 a. Program luni vineri 10.00 18.00 tf 0744 691364 (este langa Piata Cibin) - de regula de aici imi inchiriez eu costumele.
2. Str. Ana Ipatescu, nr. 6, Sibiu Program 10:00 - 13:00, 16:00 - 19:00 Telefon: 0269.236123; mobil: 0723.316006 sau 0742.387219. Aici are costume mai haioase, am inchiriat si de aici, dar e nevoie sa suni inainte. (este in zona Garii Sibiu)
3. Str. Avrig nr. 1a, langa gradinita Winnie Land tf 0740.332.033 - aici nu am fost niciodata, nu stiu exact ce au - e bine de sunat...
Azi urmeaza sa inchiriez si eu costumul, incep cu al patrulea magazin pe care nu l-am trecut aici - nu i-am gasit datele, dar ma descurc sa-l gasesc. Am sa completez si cu acesta.
Inchirierea se face pe baza de garantie, se lasa o suma cca 50 lei care completeaza cei 40 lei cat costa o inchiriere. La predare suma se returneaza. Pt ca mai este deschis doar luni, va pot ajuta eu cu predatul.
noiembrie:
Buna ziua,
Intentionez sa ajung in Sibiu vineri, la ora 12.30, in autogara Transmixt , cu transportul de linie, Fany.
Pleaca cineva din Sibiu spre Sibiel sau se afla in tranzit spre Sibiel, dupa aceasta ora, si ma poate ajuta sa ajung la destinatie ?
Multumesc !
admin:
Da, eu am sa plec in jurul acelei ore. Vin si te iau din autogara, mergem impreuna la Sibiel. Stii numarul meu de mobil, tinem legatura.
Aurora:
SERVUS !
Propun sa facem o lista , cu numele ( initiala ) si prenumele + localitatea de resedinta , al participantilor la Carnaval.
UN pas spre cunoasterea dintre noi !
PE CURAAAND !!!
Aurora:
LISTA PARTICIPANTILOR la Carnaval 10- 12 feb. 2017 :
1. Elisabeta K. - Medias
2. Aurora T. - Medias
....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă