Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sibiel 10 - 12 februarie 2017. Seria 2, sezonul VII
Nora SR:
Ai perfecta dreptate, Gigi, in privinta constrangerilor legate de o a doua locatie. In plus, fiind vorba si de costume, o sa speriem lumea, de o sa iasa vorba ca Sibielul e bantuit, daca incepem sa defilam pe drum *|*... Deci e o noua provocare in care sa ne simtim perfect in doua transe, cum de altfel a functionat perfect si de Revelion. E minunat ca se pot organiza doua Carnavaluri, multumim Samiza si Gigi pentru disponibilitatea de a fi doua week-enduri la rand gazde, asa cum numai voi stiti sa fiti :thumbup: ! Sa ne lasam distribuiti de flerul si intuitia echilibrata a organizatorilor si sa ne pregatim costumele !!!! Party time is coming again :yeah:
cristinatabarca:
Salutare tuturor.
Pentru carnavalul de la Sibiel 10-12.02 sunt persoane inscrise care trec cu masina prin Brasov? Sunt din Brasov si ma intereseaza sa ajung si eu la Carnaval. Poate ma leg si eu de cineva! :)
Multumesc.
ANAANA:
--- Citat din: simo arad din Miercuri, 04 Ianuarie 2017, 09:55 ---Servus Gigi, am platit ieri inainte sa vad a doua optiune, asa ca...intrebare??? Daca analizez perioada optima, in functie de programul de la munca, mai poat opta pentru prima actiune?
--- Terminare citat ---
\
Sunt Ani din Arad si m-ar interesa daca esti din Arad si mergi la carnaval cum mergi ?
As veni si eu dar nu stiu cu ce sa ma deplasez pana acolo
Ion Ardeleanu:
--- Citat din: simo arad din Miercuri, 04 Ianuarie 2017, 09:55 ---Servus Gigi, am platit ieri inainte sa vad a doua optiune, asa ca...intrebare??? Daca analizez perioada optima, in functie de programul de la munca, mai poat opta pentru prima actiune?
--- Terminare citat ---
admin:
Nu, rezervarile pentru 17 - 19 s-au inchis.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă