Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sibiel 10 - 12 februarie 2017. Seria 2, sezonul VII

<< < (5/21) > >>

simo arad:
Ani eu am platit pentru prima actiune publicata, carnavalul din 17-19 februarie. Ineleg ca tu mergi in 12.

simo arad:
Ani nu am inteles daca ai platit pentru una din variante. Cat despre deplasare de la Arad, este usor cu masina personala pe autostrada pana la iesirea spre S?li?te si de acolo sunt 2 variante, nu este greu de ajuns. Fara masina ai varanta tren sau autocar pana la Sibiu si de acolo te cuplezi cu alti participanti la masina sau taxi. Urmareste in continuare pe forum cand se formeaza grupurile.

ANAANA:
Multumesc pentru informatie Simo. Ma gandeam ca poate stii un grup care se formeaza din Arad. Eu nu m-am inscris inca dar o sa mai  vad zilele astea cum imi rezolv libere sa pot merge.
O zi buna tuturor

daniela elena crisan:
Buna Mareea... as fi dispusa sa fac schimb cu tine, pentru data de 10-12 februarie, in cazul in care oferta mai este valabila. Da-mi te rog un semnal si apoi vedem cum facem mai departe.  ;)

daniela elena crisan:
Draga Gigi, am inteles ca se pot face schimburi intre noi, in asa fel incat toata lumea sa fie multumita. De aceea, cautand pe forum, am gasit o persoana care ar vrea sa faca schimb pentru data de 17. I-am scris si acum astept raspuns. Ai putea sa imi spui in ce masura mesajul se va vedea si daca nu reusesc sa iau legatura cu aceasta persoana, cum sa procedez. Se pare ca fiind NEWBIE, nu ma prea descurc pe aici. Multumesc mult.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă