Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sibiel 10 - 12 februarie 2017. Seria 2, sezonul VII
dutchessa:
Buna seara si La multi ani!
si eu m-as bucura sa ii cunosc si pe cei de la Odorhei si ar fi minunat sa fim toti ::)
admin:
Sunt lucruri ce tin de organizare, logistica, experiente avute si in special de responsabilitate. Si eu as fi vrut un eveniment de 80 de persoane, nu doua de 40. Dar locatia Pensiunea Sibiel are doar 40 de locuri de cazare. De 2-3 ori la Sarbatoarea Toamnei si o data de Carnaval, datorita numarului mare de doritori care nu au mai gasit loc am extins locurile comunicand ca in continuare rezervarea se poate face cu cazare in 2-3 pensiuni apropiate. Desi stiau ca au sa stea in alta locatie, de fiecare data cand am extins, ne-am trezit ca o parte din cei cazati in alte locatii incepeau cu lamentari, ca de ce trebuie sa stea in alta parte si sa facem ceva sa poata ramane si ei in Pensiunea Sibiel. Motivand ba ca au venit impreuna cu cineva care este cazat la noi in pensiune si nu vor sa se desparta, ba ca nu au cum sa mearga pana acolo ca e noapte, ca e frig, ba chiar unii ne-au spus ca nu stiau ca sunt cazati in alta parte.. In loc sa ne vedem de partea de organizare si sa fim in stare buna, cu cat ne apropiam de eveniment stresul era tot mai mare gandindu-ne la ce o sa intampinam cu cazarile la alte locatii, cum vom putea multumi si pe cei care nu stau la Pensiunea Sibiel.
Acolo, in prima parte, foarte importanta pentru intrarea in atmosfera, in loc sa stam cu participantii, Samiza facea permutari de n luate cate 2, iar eu conduceam pe cei cazati la locatiile in care urmau sa stea. Pentru ca nu toata lumea venea dintr-o data, toata partea asta dura si 2-3 ore. Timp in care eram ca pe cuie, nu putea deloc sa fiu eu, sa socializez as cum ar fi trebuit. Apoi noaptea la sfarsit de eveniment: "pe noi nu ne duce nimeni?", "am luat-o pe jos, sunt singura, si m-am oprit in capu' satului, nu vine cineva sa ma conduca?"... M-am oferit de fiecare data sa fac pe gazda, sa duc lumea, sa stiu ca toti ajung unde trebuie. Dar evident ca nu pot fi atent la toata lumea si la Sarbatoarea Toamnei a fost o situatie care pentru nimic in lume nu mai risc sa o repet. De aceea spuneam: "Nora tu stii cel mai bine de ce nu mai vreau sa cazez in alte locatii". Atunci ai fost tu inger pazitor, dar daca nu era asa?...
Trebuie trecut peste pragul de dorinta si inteleasa si partea noastra de organizare si de responsabilitate.
dutchessa:
buna dimineata,
da, Gigi, intr-adevar...nu sunt deloc placute astfel de situatii. :flori: eu oricum vin la carnaval, cu 40, cu 80, cu 80:2 :), cu odorhei sau govora people :)
o zi frumoasa tuturor si spor la ce aveti de facut!
Mareea:
Buna ziua si La multi ani, tuturor !
Am facut rezervare pentru Carnavalul din data de 17, dar am achitat avansul abia astazi dupa ce am aflat ca s-au ocupat locurile. Pentru ca am multi prieteni SC care participa la Carnaval in weekend-ul 17-19, daca exista cineva dispus sa faca schimb cu mine, va rog sa-mi dati un mesaj aici sau la topicul evenimentului din 17-19.
Va multumesc anticipat, Luminita
Mareea:
Draga Gigi,
In masura posibilitatilor, Nucleul Tg. Mures poate sa fie lipit de oricare dintre grupurile de la Revelion. Suntem 10 persoane. Acceptam sa dormim si 2 in pat :P pentru ca oricum vom sta doar pe ringul de dans.
Multumim anticipat, Luminita
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă