Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
Rami:
Buna dimineata Maria!
Esti gata?
Ca venim, venim catre voi! :yeah:
Suntem la Caciulata!
Pupici Rami :)
Rami:
Buna dimineata tuturor!
De ce zile minunate am avut parte, ce oameni minunati am cunoscut!
Sper ca ati ajuns cu totii bine acasa!Cam greu in dimineata asta,nu?! :o
Si totusi, o zi cat se poate de usoara sa aveti cu totii! ;)
Abia astept sa am, sa avem timp sa povestim pe indelete, sa rememoram aceste zile superrr traite impreuna! :dance:
Sanatate multa si spor in toate!
Cu drag, Rami :)
kriss:
Distractie, voie buna, excursii, momente de neuitat si multe altele. Oameni noi si vechi , care ne-am lasat probleme acasa si am fost hotarati sa ne simtim bine impreuna.Cam reticenti la inceput cei noi, dar am avut noi grija (cei vechi , veteranii ;)) , sa-i facem sa, nu regrete ca au avut aceasta initiativa , de a se inscrie intr-o excursie de acest gen. Sper, ca nu am dernajat foarte tare nici eu nici Rodi , cu stilul care ne caracterizeaza , dar , trebuia sa va facem botezul si sa va familiarizam, cu ceea ce inseamna aest gen de excursii.
In speranta ca, majoritatea celor noi (cei vechi , deja avem abonament nelimitat :dance:), vor dori , ca si pe viitor sa participe la acest gen de actiuni, sa ne revedem cu bine. :)
PS: Si cand te gandesti ca si eu si Rodi am ocupat locurile in ultimul moment , ca urmare a doua renuntari.
:angel: :angel: :angel:
Nina Petre:
Gata, am scapat de statutul de new entry, uh! Daca inainte de asta m-am tot bagat in seama pe-aici ma simt datoare sa spun cateva impresii personale, la cald. Am fost un grup de aproape 30 de femei( procentajul masculin mic dar nu nesemnificativ ca implicare) deci treaba grea, nene! Sunt deja uimita ca nu s-a pus problema sa ne paruim un pic, ca am petrecut fara sa avem cine stie ce dispute. Ideea e ca cine vrea sa vina trebuie sa stie ca se strange un grup foarte divers si n-ai cum sa rezonezi cu toata lumea, dar timpul fiind atat de scurt e bine daca poti sa te pliezi repede pe ideile de baza, drumetie,distractie si voie buna, si nu sa pierzi vremea cu demontarea povestii pe care ti-ai format-o inainte sa vii.
Locurile in care am fost sunt foarte frumoase, gazdele primitoare, mi-am incarcat toate bateriile in drumetiile pe care le-am facut in acesti Munti Apuseni, care merita mult mai multa atentie la cate minunatii ascund.
Nu se vede cu ochiul liber dar ghidul are treaba grea, al nostru si-a facut-o foarte bine, atitudine corecta, profesionista, multumiri si pe aceasta cale.
Una peste alta zilele petrecute au fost pline cu de toate, o experienta in care fiecare s-a vazut cum se raporteaza la natura, la ceilalti, unde se situeaza ca nivel de modestie si ingaduinta. Deci nu doar o excursie ci si o tema de meditat.
Saluta ''enoriasele" vesele, "enoriasa" Nina.
Rodica_I:
Multam de grija Rami si noi am ajuns cu bine .
Da Cris, ai dreptate si multumesc celor care m-au anuntat
si celei care mi-a cedat locul , ( eu am fost si anul trecut
in Apuseni :) )
Nina draga, am ratat eu disputele ???
Intradevar suntem tot felul de tipologii de oameni , dar nu am auzit vreodata de vro paruiala , Doamne fereste
ca tot veneam de la Arsenie
si apoi dupa cum ai vazut organizatorii au grija sa ne ocupe cam tot timpul uneori chier si cel rezervat somnului .
Invata (si nu numai tu) sa daruiesti in jur ceace vrei sa primesti .
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă