Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
Nina Petre:
Multumiri organizatorilor pentru informatii si urari!
Salut toata trupa de maine, intrata deja in febra dinaintea plecarii, cu bagajul intins prin toata casa :help:
Ce ziceti, fie vremea cat de rea, noi tot ne vom distra, nu-i asa :)!
Rodica_I:
Ce parazapezi ? eu am paranoroi, parapietricele , paraserpisori , parasoparlite, paraoricegaze...... ;D ;D si apoi la mine azi a fost vara, :).... da inca nu incep sa cant "Eu vara nu dorm ".
Acum spun doar lasati acasa nemultumirile si tabieturile , luati la voi zambetul, buna dispozitie , veselia si... nu uitati pantofiorii de dans *|* *|*
Si cum va ziceam "ma duc la munte azi" :yeah: :yeah: abia atept sa petrecem , ca de obicei , cateva zile de neuitat.
Simo, o sa-ti povestesc care-i treaba cu Radu si vinu ;)
Valentin2016:
Buna seara...doar o scurta intrebare...cineva care se va urca din Sibiu, este aici pe forum...eate cam tarziu...poate ca in cantecul cu Ion...
Rami:
Buna seara tuturor, cunoscuti, sau necunoscuti!
Gata bagajele?
Si eu vreau sa le multumesc mult celor cu vechimeee, care au avut atata grija de noi, de la inceputul inscrierilor si pana azi! :bow:
Maine e ziua cea mare!
Asa cum au spus mai devreme Nina si Rodica, vom trece noi si peste toate avertizarile de vreme rea!
S-apoi, o avem pe Lidia cu noi, care va avea grija de noi :worthy:, ?i care stie cel mai bine ce e de facut!
Important e ca vom fi impreuna, toti cu gandul la distractie si voie buna *|* :dance:, si sper sa petrecem niste zile superrr impreuna! :D
Asa ca, pentru cine nu a terminat bagajul, sa aveti spor, si pentru cine a fost mai harnic, noapte buna, somn usor!
Rami :)
Maria DM:
Pentru Valentin2016,
Plecarea din Sibiu din parcarea hotelului Ibis, la ora10.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă