Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017

<< < (22/30) > >>

Paula Moise:
Abia astept sa ne revedem! Pana atunci va doresc multa CHIMIE!
Unde pot vedera fotografiile?

Rodica_I:
Cam greu dar trebuia sa-mi spun si eu parerea  :)
Carcotasii poate or sa zica ca iar salt in slavi pe organizatori dar, nu pot sa nu le multumesc  si sa nu le  spun felicitari :bow:  pentru ceace fac, de la locatia aleasa cu o gazda  mult prea zambitoare si foarte serviabila , cu  o mancare fara repros , cu   mult prea multa palinca , afinata si capsunata din partea casei , pana la  conducatorul de grup, Lidia , de toata lauda, atentia , grijulie,  care prin felul  ei de a fi iti transmite siguranta :kissing: .
Poate ca ma repet dar din fiecare actiune ma introc cu mult mai multe cunostinte despre locurile vizitate , organizatorii ca de obicei au stiu sa imbine perfect  vizite la obiective turistice, cu  urcatul pe munte cu vizita acasa la domnul  Dobra Nicolae …apropoo fetele domnul Dobra “nu-i dat “ , sau cu intalnirea cu “tezaurul  viu”  Tulnicareasa Mariana Glogor
! No longer available , ! No longer available , serile incheinduse  cu dans si veselie.

Pentru mine si pentru marea majoritate (cei care s-au exprimat, inclusiv cei new entry, intrebati fiind in autocar daca le-a placut si daca mai vin , unele dintre noi  , nu dau nume,  stiindu-se cu musca pe caciula ca poate au fost prea zgomotoase ) a fost inca o actiune superba , multumesc si participantilor , care pana la urma ei sunt cei care incununeaza reusita actiunii , imi doresc sa va reintalnesc la fel de frumosi si veseli , si cum spuneam ianterioar  pentru toate lumea , "Daruieste in jurul tau ceace vrei sa primesti"
Eu personal vreau iubire si veselie ... apropoo  am ratat cateva imbratisari "de la inima la inima "  :smitten: :smitten:

Rodica_I:
Mai aveam  ceva de zis  ;)
Apropoo  in urma multor nedumeri a uni participant (nu spun nume ), convins fiind ca toate femeile cauta un barbat dar sunt prea mofturoase /fitoase/ prentioase ….. , nedumeriri  privind conceptul  Singles camp,  traducerea  cuvantului Singles, cuvant care pe el in ducea cu gandul  la o agentie matrimoniala, mai ales ca sunt foarte multe femei si foarte putini barbati ,  nedumerit ca nu se intampla ceace (probabil) crezuse el ca se intampla in single ( nu a spus clar dar se subantelegea ) intr-una din seri , am facut o “sezatoare “(am cusut si descusut conceptul singles camp).

Fiecare dintre noi a spus cum a descoperit singles camp, ce a crezut ca este , ce l-a determinat sa vina in actiuni si mai ales daca a gasit ce a cautat si un raspuns voluntar la intrebarea ,femeile sunt mai multe decat barbatii in singles camp.

“Sezatoarea” noastra care credeam noi va tine maxim o ora  la care au participat aprope toti s-a transformat intr-o seara de discutie interesanta si foarte picanta , cu joc de scena , ras in hohote  si a tinut pana la miezul noptii.
Concluzia “sezatorii” a fost ca :
•   Foarte multi nu citesc forumul nici macar la actiunea in care s-au inscris;
•   Multumim fetelor care sunt foarte active pe forum si care ne ajuta foarte mult cu clarificari, dar uneori sa fie mai balnde ;
•   Foarte multi cred in prima faza ca single este o ag matrimoniala –SI NU ESTE DELOC ASA;
•   Singles camp este o agentie pentru oamenii care din diverse motive sunt singuri si care vor sa clatoreasca si sa petreaca cateva zile cu persoane care au acelasi statut (single);
•   In general nu se vine  la “vanatoare” (mai scapa cate unu una )pentru aceasta sunt agentii specializate ;
•   Sunt mai multe femei decat barbati deoarece  femeile acepta mai usor faptul  ca sunt singure si nu vor sa stea” inchise in casa “ si nu pot pleca singure intr-o drumetie (asa cum o fac barbatii) si ca viata continua si dupa o despartire;
•   Barbati accepta mai greu statul de barbat singur , le este mult mai comod sa stea in fata tv cu o bere si o telecomanda  si daca au chef de drumeti  pleaca singuri; 
•   Clar,Singles camp NU ESTE AGENTIE MATRIMONIALA

Dragii mei daca am ratat vreo concluzie sau am pus ceva ce nu-I adevarat va astept cu comentarii pe forum la rubrica....( o caut si o scriu  :D :D)

Rodica_I:
Sau poate ma ajuta fetele de pe forum  :D, cu rubrica , Multumesc anticipat . :smitten:

wonderland:

--- Citat din: Nina Petre din Miercuri, 03 Mai 2017, 11:09 --- Gata, am scapat de statutul de new entry, uh!
Saluta ''enoriasele" vesele, "enoriasa" Nina.

--- Terminare citat ---

Nina, sa-ti fie de bine...botezul! Imi place felul tau de a sintetiza, cu substanta si umor! :kissing:

Paula Moise, fotografiile pot fi vazute aici, pe forum. Cu conditia ca voi sa puneti fotografii.  :giggle: Evident din cele in care persoanale nu pot fi identificate/recunoscute. Peisaje, ca sa vedem si noi prin ce locuri minunate ati trecut, ce v-a impresionat si va incalzit sufletele...
Afli cum se posteaza pozele aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.0.html
(cauta mesajul lui Embo,  cel mai recent tutorial)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă