Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
Paula Moise:
Abia astept sa ne revedem! Pana atunci va doresc multa CHIMIE!
Unde pot vedera fotografiile?
Rodica_I:
Cam greu dar trebuia sa-mi spun si eu parerea :)
Carcotasii poate or sa zica ca iar salt in slavi pe organizatori dar, nu pot sa nu le multumesc si sa nu le spun felicitari :bow: pentru ceace fac, de la locatia aleasa cu o gazda mult prea zambitoare si foarte serviabila , cu o mancare fara repros , cu mult prea multa palinca , afinata si capsunata din partea casei , pana la conducatorul de grup, Lidia , de toata lauda, atentia , grijulie, care prin felul ei de a fi iti transmite siguranta :kissing: .
Poate ca ma repet dar din fiecare actiune ma introc cu mult mai multe cunostinte despre locurile vizitate , organizatorii ca de obicei au stiu sa imbine perfect vizite la obiective turistice, cu urcatul pe munte cu vizita acasa la domnul Dobra Nicolae
apropoo fetele domnul Dobra nu-i dat , sau cu intalnirea cu tezaurul viu Tulnicareasa Mariana Glogor
! No longer available ,
! No longer available , serile incheinduse cu dans si veselie.
Pentru mine si pentru marea majoritate (cei care s-au exprimat, inclusiv cei new entry, intrebati fiind in autocar daca le-a placut si daca mai vin , unele dintre noi , nu dau nume, stiindu-se cu musca pe caciula ca poate au fost prea zgomotoase ) a fost inca o actiune superba , multumesc si participantilor , care pana la urma ei sunt cei care incununeaza reusita actiunii , imi doresc sa va reintalnesc la fel de frumosi si veseli , si cum spuneam ianterioar pentru toate lumea , "Daruieste in jurul tau ceace vrei sa primesti"
Eu personal vreau iubire si veselie ... apropoo am ratat cateva imbratisari "de la inima la inima " :smitten: :smitten:
Rodica_I:
Mai aveam ceva de zis ;)
Apropoo in urma multor nedumeri a uni participant (nu spun nume ), convins fiind ca toate femeile cauta un barbat dar sunt prea mofturoase /fitoase/ prentioase
.. , nedumeriri privind conceptul Singles camp, traducerea cuvantului Singles, cuvant care pe el in ducea cu gandul la o agentie matrimoniala, mai ales ca sunt foarte multe femei si foarte putini barbati , nedumerit ca nu se intampla ceace (probabil) crezuse el ca se intampla in single ( nu a spus clar dar se subantelegea ) intr-una din seri , am facut o sezatoare (am cusut si descusut conceptul singles camp).
Fiecare dintre noi a spus cum a descoperit singles camp, ce a crezut ca este , ce l-a determinat sa vina in actiuni si mai ales daca a gasit ce a cautat si un raspuns voluntar la intrebarea ,femeile sunt mai multe decat barbatii in singles camp.
Sezatoarea noastra care credeam noi va tine maxim o ora la care au participat aprope toti s-a transformat intr-o seara de discutie interesanta si foarte picanta , cu joc de scena , ras in hohote si a tinut pana la miezul noptii.
Concluzia sezatorii a fost ca :
Foarte multi nu citesc forumul nici macar la actiunea in care s-au inscris;
Multumim fetelor care sunt foarte active pe forum si care ne ajuta foarte mult cu clarificari, dar uneori sa fie mai balnde ;
Foarte multi cred in prima faza ca single este o ag matrimoniala SI NU ESTE DELOC ASA;
Singles camp este o agentie pentru oamenii care din diverse motive sunt singuri si care vor sa clatoreasca si sa petreaca cateva zile cu persoane care au acelasi statut (single);
In general nu se vine la vanatoare (mai scapa cate unu una )pentru aceasta sunt agentii specializate ;
Sunt mai multe femei decat barbati deoarece femeile acepta mai usor faptul ca sunt singure si nu vor sa stea inchise in casa si nu pot pleca singure intr-o drumetie (asa cum o fac barbatii) si ca viata continua si dupa o despartire;
Barbati accepta mai greu statul de barbat singur , le este mult mai comod sa stea in fata tv cu o bere si o telecomanda si daca au chef de drumeti pleaca singuri;
Clar,Singles camp NU ESTE AGENTIE MATRIMONIALA
Dragii mei daca am ratat vreo concluzie sau am pus ceva ce nu-I adevarat va astept cu comentarii pe forum la rubrica....( o caut si o scriu :D :D)
Rodica_I:
Sau poate ma ajuta fetele de pe forum :D, cu rubrica , Multumesc anticipat . :smitten:
wonderland:
--- Citat din: Nina Petre din Miercuri, 03 Mai 2017, 11:09 --- Gata, am scapat de statutul de new entry, uh!
Saluta ''enoriasele" vesele, "enoriasa" Nina.
--- Terminare citat ---
Nina, sa-ti fie de bine...botezul! Imi place felul tau de a sintetiza, cu substanta si umor! :kissing:
Paula Moise, fotografiile pot fi vazute aici, pe forum. Cu conditia ca voi sa puneti fotografii. :giggle: Evident din cele in care persoanale nu pot fi identificate/recunoscute. Peisaje, ca sa vedem si noi prin ce locuri minunate ati trecut, ce v-a impresionat si va incalzit sufletele...
Afli cum se posteaza pozele aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.0.html
(cauta mesajul lui Embo, cel mai recent tutorial)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă