Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
Rami:
Buna seara tuturor,cunoscuti,sau necunoscuti ;)
Mentin ceea ce am spus, ca mie personal,si cred ca si altora,ne-au fost de ajutor toate acele indicatii, atunci cand am mai luat-o pe-alaturea cu drumul ;),asa ca multumesc wonderland,multumesc "veteranelor" Rodica si Cristina,multumesc Lidiei, si tuturor celor care ne-au ajutat pe noi cei mai fara experienta! :bow:
Offf,mai Vali,poate eu gresesc,sau nu am inteles eu bine,dar, pari tare suparat,ba chiar, furios in continuare...
Gresesc?
Asa e, ai dreptate, acesti oameni si aceste locuri,ar trebui protejate, nu de alta, dar, sa mai aiba si altii norocul nostru, sa se bucure de toate astea!
Poate eu gresesc,dar mai e un aspect, oamenii si locurile sunt deosebite, dar cred ca viata lor acolo nu e chiar asa de usoara!
Noi , mergem,ne bucuram de toate astea,dar apoi, revenim la viata de zi cu zi, iar ei, raman acolo, cu toate, cu bune , cu rele, cu bucurii, cu greutati! Si asta e un motiv in plus, ca noi, cei ce ajungem acolo, sa-i apreciem inca o data in plus, la adevarata lor valoare! :bow:
Da, aceasta excursie, e un secret," secretul" nostru, al celor care am trait aceasta experienta de neuitat, si asa cum spui si tu, acest "secret" , ne va ajuta cand vom avea nevoie de o "gura de aer proaspat", in viata de zi cu zi!
Nu stiu cum e pentru voi,dar eu asta am simtit!
Asa ca, Vali, uita de suparare, de furie si bucura-te de "secretul" asta, si de ce nu, mai "colectioneaza" astfel de secrete, care iti vor face viata mai frumoasa, de ce nu, poate la Sighisoara, daca am inteles eu bine?!
Va doresc multa sanatate tuturor, si va doresc sa aveti parte in viata voastra de cat mai multe astfel de "secrete", cum le-a trait, simtit, si numit Vali, asa, din sufletul lui! :), si noi, pe langa el ;) :)
O seara buna si o noapte linistita sa aveti! :angel:
Rodica_I:
Maa ce de mai scrisurii.. :) :) , Multumim dragelor pentru aprecieri :kissing: :kissing:
Valentin, iesi din casa discuta cu lumea , deschide ochi si ai sa vezi ca e mult mai multa lume fericita si imbujorata nu doar cei din SC.
Ma bucur tare mult cand vad oameni multumiti si mai ales fericiti ! :applause: :applause:
Si. ma repet, dar daca fiecare dintre noi am darui ceace vrem sa primim, mai multa iubire, mai multa voie buna, daca fiecare am uita sa fim ranchiunosi si am uita sa judecam greselile altora ci doar sa le analizam ca sa nu facem aceleasi greseli ... lumea sigur ar fi alta .
Asa dar fetele cu spirit de observatie , multumim de ajutor si nu ne lasati de izbeliste , ca sunteti de mare ajutor aici pe forum :bow: . :flori:
Si pentru toata lumea , iubiti si fiti fericiti, bucurati-va de fiecare clipa a vieti iar in actiunile SC sa nu uitati niciodata
PANTOFIORII DE DANS SI RUCSACELUL PLIN CU VOIE BUNA
Va inbratisez cu mare drag :flori: :smitten: .
Valentin2016:
Draga Rodica ,
Nu stiu cum o sa fa, dar o sa ti urmez sfatul...Multumesc frumos si sper sa ne auzim si sa ne revedem cu drag.
Navigare
Du-te la versiunea completă