Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017

<< < (15/21) > >>

Liliana Tudorache:
Pentru pescarusi incercati cu grisine ca sunt mai lungi... :crazy2: Drum bun, vreme frumoasa si multa veselie!

Nina Petre:
  Le salut pe Cristina si pe MirelaM, multumim de urari Oana si Liliana! Hmmm, grisine zici ? Cred ca e o idee buna, sigur nu mi-ar placea sa-mi ciugule un perscarus din palma :giggle:!

andriescu_a:

--- Citat din: Criela din Sâmbătă, 29 Iulie 2017, 12:01 ---Multumesc pentru raspuns.
Am inteles.
Ubi/Silvia as face cu placere echipa cu cineva care pleaca din Iasi.
Cat de curand iti voi trimite un email pe adresa indicata sa vedem daca ne putem sincroniza.
O zi buna tuturor !

--- Terminare citat ---

Abc:
Buna DANA T,
eu si AlinaS2017 am aprecia tare mult daca ne arunci in aeroport  :D. Eu cu siguranta voi fi dormica sa zbor in alta parte, nicidecum acasa  ;)

Iar masina, nici nu imi fac griji ca nu o gasesti la intoarcere. Ce te faci daca gasesti 2 :applause:. Promit ca eu ti-o aduc pe a doua pana in Ploiesti  ;)
Nu stiu voi cum sunteti, dar eu de abia astept plecarea!!!
Ciao

Dana T:

--- Citat din: Abc din Miercuri, 23 August 2017, 19:49 ---Buna DANA T,
eu si AlinaS2017 am aprecia tare mult daca ne arunci in aeroport  :D. Eu cu siguranta voi fi dormica sa zbor in alta parte, nicidecum acasa  ;)

Iar masina, nici nu imi fac griji ca nu o gasesti la intoarcere. Ce te faci daca gasesti 2 :applause:. Promit ca eu ti-o aduc pe a doua pana in Ploiesti  ;)
Nu stiu voi cum sunteti, dar eu de abia astept plecarea!!!
Ciao

--- Terminare citat ---

Buna Abc, sigur va pot arunca la aeroport numai sa va socotiti bine timpii ca sa nu pierdeti microbuzul. Eu las masina aproape de Pta Victoriei, asa ca vom lua un taxi la intoarcere. Nu stim la ce ora ajungem in Bucuresti si pe ce traseu, asa ca avem multe variabile. Vorbim curand!    :thumbup:

Buna

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă