Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017
otilia.v.:
Buna tuturor din grupul Samothrakis.Vine cineva din Timisoara?
Abc:
Dragi organizatori,
multumesc inca o data ptr extinderea grupului cu 16locuri, printre care ma aflu si eu.
"Am promis...ma tin de cuvant! Am rezervat inca 9 camere la acelasi jotel, Nicki Beach, asa ca sunt disponibile inca 16 locuri. O sa se plece cu inca un microbuz. Rezervarile s-au redeschis!"
In comunicatul actual este mentionata o singura masina si mi-a trezit semne de intrebare, deoarece era vorba de un al doilea microbuz ptr locurile suplimentare. O scurta reconfirmare ne ajuta, desi am certitudinea ca totul este foarte bine organizat ptr Duminica si nu e cazul sa ne facem griji.
Personal as fi apreciat f mult daca ar fi fost comunicate datele de contact ale ghizilor (pe email daca nu se doreste sa fie public nr de tel), tinand cont ca multi turisti din grup sunt din afara Bucurestiului.
Multumim si weekend placut.
krondia:
Abc, in descrierea excursiei se mentioneaza un autocar. Cu siguranta s-a optat pentru o masina mai mare in locul a doua de capacitate mai mica.
Tot pe prima pagina este trecut nr de telefon al lui Iulian, insotitorul principal al grupului. De ce alte informatii ai mai avea nevoie? Datele soferului si alte detalii referitoare la plecare se vor afisa cu siguranta in scurt timp
Chiar nu trebuie sa va faceti griji, am fost in nenumarate excursii, inclusiv in aceasta si totul a decurs foarte bine. Iulian este ghid montan experimentat, sunteti pe maini bune. Sa va luati echipament de trekking, sunt trasee spectaculoase care merita parcurse.
crystyna2000:
Buna,
Si eu m-as fi bucurat sa te revad Alis...dar cine stie, poate curand :)
O zi si un weekend minunate !
Bon Voyage:
Plata pentru traversarea cu ferryboat-ul se va face catre insotitorul de grup (14 euro/persoana/sens).
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă