Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017

<< < (21/21)

buburuza17:
Superbe fotografiile! :applause:

Nina Petre:

Poza facuta de Valentin!
Multumesc pentru pont Liliana Tudorache :)!

crystyna2000:

admin:
Crystyna 2000, cate poze frumoase! Tu faci parte dintr-un val nou in grup, unul care te are si pe tine sus. Imi aduc aminte nerabdarea ta inainte de lansarea excursiilor, scriai undeva ca esti curioasa sa vezi cele 55 de excursii pe care le-am promis in acest an. Bravo, esti un castig mare pt grup, vad ca interactionezi, povestesti, arati!  :flori:

Mirela cred ca esti recordman (sau recordwoman) la excursii Singles Camp anul acesta. O transformare fantastica, de la o persoana putin activa, careia ii era greu sa mearga de la Manastirea Ieronimilor pana la Turnul Belem, considera asta "oa alergatura", pana la a urca si cobori 1700 de metri diferenta de nivel, intr-o singura zi. Felicitari pentru ce ai facut cu tine!  :thumbup:

mirelam:
Multumesc Gigi pentru aprecieri. Da, eu sunt tare recunoscatoare pentru norocul de a deveni membru Singlescamp, alaturi de care am reusit sa ma regasesc si redefinesc, mai ales sa cunosc atat de multi oameni minunati, iar acum abia astept sa particip la cat mai multe actiuni montane:) Am marele regret ca din motive personale nu pot participa la petrecerea din seara aceasta de la Mamaia. Abia astept sa va revad, pe curand, cu mare drag, Mirela! *|* Let's fun Singlescamp!  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă