Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

6 zile pe Insula Marilor Zei: Samothraki 28 august - 2 septembrie 2017

<< < (14/21) > >>

oana0801:
Buna seara. Eu am fost in excursie anul trecut si va pot spune ca a fost o experienta de neuitat.
Samothraki este o insula mica dar spectaculoasa. Daca va doriti o vacanta in care sa simtiti libertatea si natura pura trebuie sa mergeti.
Pe insula, in plimbarile noastre.....departe de secolul 21... am simtit natura neatinsa de epoca moderna..
Neaparat trebuie facut traseul pe albia raului Fonias si excursia cu barca in jurul insulei.
Neaparat sa nu uitati de papuci de apa. Si daca sunteti norocosi cum am fost noi sa luati micul dejun pe terasa din fata hotelului sa priviti marea, noi am vazut delfini.
De obicei sa oprit la benzinarii si se mergea la toaletele de acolo. In Bulgaria doar cu leva se poate plati sa aveti 20-30 leva maxim daca doriti sa beti o cafea.... in Grecia doar Euro si cash.
Vacanta placuta!

mirelam:
Buna seara,

Mai avem putin si acum c? mi-am adus aminte, citind postarile anterioare, s? nu uit?m de biscui?i pentru pesc?ru?i care ne vor înso?i în timpul travers?rii cu ferry.
Abia astept sa ne distram impreuna, cu drag, Mire!

mirelam:
Prognoza vremii este excelenta, doar o zi cu vant:
https://www.accuweather.com/ro/gr/kamariotissa/372/daily-weather-forecast/372?day=6

ALINAS2017:

--- Citat din: Dana T din Luni, 21 August 2017, 20:22 ---o

Pot sa va iau pe amandoua la intoarcere pana la aeroport, mai am 3 locuri libere. Vorbim. Daca mai gasim masina cand ne intoarcem.....:)

BUNA, AM VB SI CU COLEGA DIN BRASOV, TE ROG SA NE TRECI PE LISTA(2 PERSOANE) ... VENIM LA INTOARECERE CU TINE CU MASINA PANA LA AEROPORT.
AVEM MICROBUS LA 3.30
MULTUMIM FRUMOS.
--- Terminare citat ---

Bon Voyage:
INFORMATII PLECARE SAMOTHRAKI

Insotitori de grup: Iulian Panescu - 0726/687656 si Mircea Nan
Sofer: Ilin Jenicu Tel 0748/111962
Numar de inmatriculare autocar: B - 589 - NEW

Plecarea va fi duminica, 27 august, la ora 20:00, din fata Liceului Sincai (vis a vis de statia de metrou Tineretului). Intalnirea - 19:30.

Va rugam sa va limitati la un singur bagaj, de dimensiuni medii si sa nu intarziati.

Pentru drum nu uitati: actul de identitate, mancare si apa.

Asigurarile storno+medicale pentru cei care le-au incheiat in agentie vor fi date ghidului si impartite  pe autocar.
Din cauza reglementarilor de transport, soferul va trebui sa faca pauze. In Bulgaria va opri in benzinarii, pentru siguranta, mai ales ca se circula noaptea. Este necesar sa aveti la dumneavoastra leva, pentru mici cheltuieli (sucuri, dulciuri, etc.). Posibil sa nu se accepte plata in euro sau cu cardul.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă