Arhiva > Arhiva
Anunturi ale userilor
anamama13:
multumesc scumpa mea... si eu sper....
anamama13:
I M P O R T A N T !!!!
Participa la flash mob vineri, 14 mai, ora 18.30 pe trotuarul din fata TNB !
Daca vrei sa arati ca iti pasa, ca esti civilizat si ca nu doresti uciderea animalelor !!
Daca vrei sa lasi generatiilor viitoare o lume mai buna !!
Daca vrei ca in cativa ani sa vezi problema cu adevarat rezolvata si sa nu mai fie animale pe strada, vino alaturi de noi!
Vino sa arati ca esti pentru civilizatie, pentru ratiune.
pasul 1 - vii la ora 18.20 pe trotuarul din fata TNB
pasul 2 - vei gasi trei tineri cu esarfe rosii in mana. ia una si leag-o la gat.
pasul 3 - la semnal te lasi pe jos (culcat, asezat, in genunchi, cum iti este comod)
Vino cu cati mai multi prieteni si da te rog mesajul mai departe.
(Flashmob este o adunare foarte scurtă într-un loc public, participanţii efectuând o anumită acţiune neobişnuită pentru o durată scurtă de timp (de obicei câteva minute), după care grupul se răspândeşte. Ideea a fost vehiculată în literatură în timpul secolului al XX-lea, fiind transpusă în realitate începând cu 2003. Aceasta a fost facilitată de larga răspândire a Internetului, e-mailul şi mesageria instant fiind principale mijloace prin care se face organizarea acestor adunări.
Ex: http://dordeduca.ro/impresii/flash_mob_ro/583/ )
luciamanta:
Gigi sau adminu' nostru drag, as mai avea o propunere de topic, daca imi este permis si anume: "A fi crestin". De multe ori imi pun intrebarea daca a fi crestin a devenit ceva desuet, aproape anacronic.Un adevarat crestin trebuie sa marturiseasca cu intreaga sa vita valorile autentice: credinta, pacea, dragostea, adevarul, altruismul.... Sunt crestini care alearga de la o manastire la alta, în cautarea lui Dumnezeu. Crestinul autentic ce cauta? Pacea, rugaciunea.. Cred ca un crestin adevarat il simte pe Dumnezeu in interiorul lui, dar si in exterior, pretutindeni. As dori sa am cateva discutii pe acasata tema, daca se poate... Numai bine si sanatate maxima!
admin:
Lucia, am lansat subiectul propus de tine, il gasesti la Atitudini.
steliana:
Lucia... scumpa mea ....
te rog să simţi cu adevărat ceea ce îţi spun.....
totul se află doar în tine!
nimeni nu te poate face să simţi altfel!
eşti foarte frumoasă pe exterior... dar interiorul ... pentru cei care nu pot înţelege... este mai mult ... decât poţi cuprinde doar cu privirea, este pacea regăsirii, este tihna gândirii, este.... timpul care trebuie perceput de câţi mai mulţi dintre noi....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă