Arhiva > Arhiva
Anunturi ale userilor
luciamanta:
Cred ca trebuie atrasi noi membrii pentru a activa pe acest forum, serios va spun
Ayouni:
@luciamanta, daca 25% din trei sute si ceva de membri ar vrea sa initieze un dialog, si tot ar insemna mult. am mai spus-o de cateva ori, trebuie sa existe un motiv pentru care nu vor sa participe... probabil asteapta sa vada cum evolueaza lucrurile sau le teama sa nu fie si ei "procustizati" (vorba foarte inspirata a lui pe_jumate).
luciamanta:
As dori sa supun atentiei voastre, dragii mei,si in acelasi timp, si lui Gigi/adminu' o propunere, si anume daca ar fi interesant, util si benefic sa se organizeze, prin bunavointa lui Gigi pelerinaje la manastiri, ce ziceti?
silviu:
abia astept! si as mai vrea, daca se poate, desigur tot prin bunavointa lui Gigi, sa mergem si sa ne inchinam la toate moashtele
Ayouni:
ceea ce urmeaza nu este un anunt, ci o intrebare, o nedumerire: am vazut ca sunt 3 utilizatori al caror status este "ascuns". si nu inteleg la ce te ajuta acest status?! are vreun sens? daca e ceva de bine, sa-mi spune si mie cineva... ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă