Arhiva > Arhiva
Anunturi ale userilor
luciamanta:
Va rog cu amabilitate, va rog din suflet sa imi spuneti cine a facut histeroscopie si/sau laparoscopie si cum au fost decurs interventiile? Va rog frumos sa imi raspundeti prin mesaj personal. Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare un raspuns. Sanatate si tot ce va doriti!
almi_gabi:
Anunt umanitar pentru un copil pe care il cunosc si are nevoie de ajutor!
30.000 de euro pot face diferenta intre lumina si intuneric pentru un baietel de 11 luni!
La doar 11 luni, Luca a fost diagnosticat cu retinoblastom, un cancer galopant al retinei. Dupa doua cure de chimioterapie, parintii sai sint speriati si disperati. Medicii din Romania le-au dat un verdict cutremurator: Luca al lor nu va vedea niciodata cu un ochi.
Parintii micutului Luca sunt distrusi. Copilasul a fost diagnosticat cu retinoblastom, un cancer galopant al retinei. Familia spune ca medicii din Romania au fost categorici: in tara nu exista nici o posibilitate de tratament si ca ochiul baietelului nu poate fi salvat.
Cu toate astea, parintii mai au o speranta: un consult si un eventual tratament la o cunoscuta clinica din Germania. Ii opresc, insa, lipsa banilor si cateva formulare stampilate.
Trebuie sa stranga peste 25.000 de euro in numai cateva zile! Sa-i ajutam, de la inima la inima!
CONTURI
BANCA: TRANSILVANIA
SUCURSALA: TARGOVISTE
LEI RO69BTRL01601201F66084XX
EUR RO44BTRL01604201F66084XX
USD RO93BTRL01602201F66084XX
TITULAR CONT: CRISTIAN DANIEL
TEL: 0723086709
vizionati aici reportajul
Multumesc!
:D
anamama13:
VA ROOOG !!!!!!!
Votati impotriva eutanasierii cainilor fara stapan:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p13306043.html
anamama13:
daca vreti sa virati acel procent de 2% din impozit catre un adapost ptr catei, data limita fiind 15 mai, va transmit datele ptr completarea form 230 :
Asoc. "Natura mostenire pentru viitor"
Cif = 14920956
sau imi puteti transmite mie datele voastre personale si voi duce eu formularele la adm fin... va multumesc....
Ayouni:
@anamama, mersi pentru grija pentru bietele animalute. am votat. sper sa foloseasca la ceva.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă