Arhiva > Arhiva
Anunturi ale userilor
luciamanta:
Buna seara. Va rog frumos, ajutati-ma in gasirea unui expert contabil pentru sindicatul din care fac parte, pentru organizarea si tinerea evidentelor contabile, intocmirea situatiilor financiar-contabile, bilantul contabil si semnarea situatiilor contabile. Sunt o persoana f. serioasa, de cuvant. Si cei din concuderea sindicatului, de asemenea. Sindicatul are sediul pe Cal. Calarasilor nr. 248, bl. S19, et. 11, cam. 11, sector 3, Bucuresti. Va multumesc anticipat si astept cu mult interes un raspuns. Numai bine.
admin:
In cadrul acestui topic puteti publica anunturile voastre. Nu deschideti topicuri separate pentru astfel de actiuni! Ele vor fi mutate automat de moderatori in acesta.
almi_gabi:
--- Citat din: luciamanta din Marți, 23 Martie 2010, 22:16 ---Buna seara. Va rog frumos, ajutati-ma in gasirea unui expert contabil pentru sindicatul din care fac parte, pentru organizarea si tinerea evidentelor contabile, intocmirea situatiilor financiar-contabile, bilantul contabil si semnarea situatiilor contabile. Sunt o persoana f. serioasa, de cuvant. Si cei din concuderea sindicatului, de asemenea. Sindicatul are sediul pe Cal. Calarasilor nr. 248, bl. S19, et. 11, cam. 11, sector 3, Bucuresti. Va multumesc anticipat si astept cu mult interes un raspuns. Numai bine.
--- Terminare citat ---
Luciamanta, am gasit pe net aceasta firma de experti contabili. Uitate peste preturile lor si eventual cere-le o oferta personalizata pentru ce iti trebuie tie.
http://www.contabilitate-audit.com/expert-contabil.html
Iar mai jos e o lista cu experti, pe cateva pagini unde poti gasi experti contabili autorizati CECCAR.
http://www.just.ro/MeniuStanga/Listapersoanelorautorizate/Expertijudiciari/tabid/160/Default.aspx
Lunaintrestele:
te intereseaza din Bucuresti?
almi_gabi:
--- Citat din: Lunaintrestele din Miercuri, 24 Martie 2010, 21:50 ---te intereseaza din Bucuresti?
--- Terminare citat ---
Eu cred ca din Bucuresti avand in vedere ca a dat sediul sindicatului!
Pe lista de experti pe care am afisat-o eu sunt experti din toata tara.
:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă