Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In tinutul sarii, vinului, carnatilor de Plescoi si pietrarilor 4 - 6 noiembrie

<< < (3/6) > >>

Emilia:
Buna ziua,
Sunt Emilia si m-am inscris la aceasta excursie. Ma voi urca in microbuz din Ploiesti. Cum pot s? ?tiu locul ?i ora întâlnirii din Ploie?ti. Poate comunica?i pe forum datele persoanelor de contact. Mul?umesc!

ALBASTRU:
multumesc pt raspunsuri; o sa platesc pana vineri dupa amiaza,  si cred ca e mai usor pt Ploiesti ( cum a scris Emilia microbuz Ploiesti)

ps /  o nedumerire : ref la Plecare / Sosire data din msj (vineri 30 octombrie/ duminica  01 noiembrie )

Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/tinutul-sarii-vinului-carnatilor-de-plescoi-si-pietrarilor-4-6-noiembrie-2016/
Plecare: Bucuresti - vineri 30 octombrie, ora 10.00
Sosire: Bucuresti - duminica  01 noiembrie maxim ora 22.00

admin:
Era un copy/paste din 2015 si acolo la sosire si plecare nu era modificata data. Acum e corectata.

crystyna2000:
Buna Emilia,

Si eu tot din Ploiesti ma urc.
Se comunica datele microbuzului sin nr de telefon al soferului cu cateva zile inante.Luam legatura cu soferul si stabilim un loc de urcare.

ALBASTRU:
Buna seara,

Am platit si eu tot cu urcare din Ploiesti, numai ca voi ajunge la h 10 in autogara sud- am ceva emotii ,  sa nu fie prea tz,  sa incurc cumva ....
 Pb voi afla amanunte - de bine -

Numai bine
 O seara frumoasa

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă