Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In tinutul sarii, vinului, carnatilor de Plescoi si pietrarilor 4 - 6 noiembrie
CrissCriss:
Am plecat intr-o dimineata ploioasa...fetele au zis:"nu va fie frica,sunteti cu noi,va iesi soarele"...am zambit...si a iesit soarele...am ras... l-am vizitat pe maestru Avramescu,am baut palinca...am ras...am degustat vinuri si am mancat o branza grozava...am ras...am facut poze...am ras...am bifat obiective...am ras...am vazut vulcanii...am ras...am mancat garnita...am ras...am baut vin fiert...am ras...am vazut muzee in Ploiesti care nu-mi inchipuiam ca sunt atat de speciale...am ras...am vazut peisaje superbe...am ras...
Ce pacat ca s-a terminat...A fost un tur gastronomic intr-o zona cu peisaje ce nu le vom uita.
Felicitari lui Sel, a reusit sa treaca peste cele 3 zile cu noi, fara sa-si smulga toate firele de par din cap...
Fetelor toate ati fost minunate,m-am distrat de minune. :happy:
ALBASTRU:
, spun si eu prezent;sunt Mariana, tel 0745578532
Prima impresie; fete extraordinare, locuri minunate, oamenii plini de bunatate si dragoste; toate astea intrun WD; pot spune ca am intanlit VIATA
:kissing:
DanielaCo:
Ce as putea sa adaug in plus la cuvintele frumoase de mai sus? A fost o excursie minunata, cu oameni si locuri frumoase si da! am ras si iar am ras! Am descoperit o zona surprinzatoare la tot pasul, cu bunataturi, dealuri si paduri imbracate in culorile toamnei.... Multumita "fetelor din spate" am avut o vreme super si multumita lui Sel un drum lin si un program variat si interesant.
Va multumesc fetelor pentru voie buna si inimi deschise!
crystyna2000:
Cristina G(Ploiesti)
pentru Camelia : tel 0732668159
Navigare
Du-te la versiunea completă