Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In tinutul sarii, vinului, carnatilor de Plescoi si pietrarilor 4 - 6 noiembrie

<< < (2/6) > >>

crystyna2000:
O mica completare: dupa plata avansului.

wonderland:

--- Citat din: ALBASTRU din Luni, 17 Octombrie 2016, 21:56 --- m am inscris si eu ,  sau ma rog am incercat ,  n am primit nicio conf pe email; mariana43mariana@outlook.com

--- Terminare citat ---
Daca ai completat formularul de rezervare de pe site si nu ai primit nimic pe email in cateva zile, verifica intai in spam/bulk/junk.
Cred ca ar fi mai sigur daca ai da o adresa de yahoo sau gmail. Conturile astea de oulook sunt cu dichis si cu filtre.

Eventual poti suna la agentie.

--- Citat din: crystyna2000 din Miercuri, 19 Octombrie 2016, 13:47 ---Dupa efectuarea platii primesti confirmarea rezervarii locului, nu la inscriere.

--- Terminare citat ---
Crystina - la inscriere primesti pe email email-ul cu datele de facturare, termenele de plata etc  etc. Dupa plata, nu se mai primeste nicio confirmare :) Dupa cum a spus Gigi in repetate si pe multe locuri pe forum, ar fi imposibil, in etapa actuala.

ALBASTRU:
 buna seara

da,  am primit ceva pe email ,  am cerut un cont ceva ,  fact sa pot plati,  pt excursia din 4 - 6 noiembrie In tinutul sarii, vinului, carnatilor de Plescoi si pietrarilor

Multumesc

ps ; apoi sa vad cum fac cu transportul ( daca mai e cineva din zona Campulung Pitesti)

crystyna2000:
buna,

te pot ajuta cu contul , daca vrei.Plata nu se face in baza unei facturi.
la efectuarea platii iti scrii cnp-ul, numele  si numele actiunii

admin:
Albastru, am transmis un Email cu copy/paste la mesajul de rezervare. Este acolo si agentia si contul si modul in care se face plata. Te rog confirma-mi primirea Email-ului.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă