Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In tinutul sarii, vinului, carnatilor de Plescoi si pietrarilor 4 - 6 noiembrie

<< < (4/6) > >>

ALBASTRU:
.....tot eu ; am recitit plecare H 10 din Bucuresti ;  e perfect
Mai ramane cu returul .....

CrissCriss:
Buna dimineata,
Scuze ca insist pe amanuntul cu ora de plecare,intrand acum pe forum si citind comentarile am sesizat o diferenta la ora de plecare din Bucuresti. Deci care este cea corecta?
Multumes si o zi buna tuturor.

Plecare: Bucuresti - vineri 4 noiemebrie ora 10.00
Program
Vineri 4 noiembrie
Plecare din Bucuresti ora 8.00  Statia Petrom Aurel Vlaicu vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu. Pt prima zi, vineri, sandviciuri, snacks-uri, fructe – nu oprim pt masa!

admin:
Astazi vor aparea toate detaliile legate de plecarea in aceasta excursie.

SEL:
Eu voi fi insotitor de grup, numarul meu de telefon este 0722351482. Daca sunt urcari din Ploiesti va rog sa ma contactati pentru a se stabili un loc de intalnire.
Plecarea se va face la ora 9.00 din Bucuresti- statia Petrom -Aurel Vlaicu ( vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu- dupa ce traversati trecerea de pietoni din fata statiei de metrou in stanga la 100 m ).

Se ajunge in Ploiesti la aproximativ 10.15. Un punct de intalnire bun ar fi la gara - ora 10.30.Se merge cu un van de 9 locuri.

SEL:
Nu uitati sa luati si incaltaminte gen sport pentru ziua de sambata si eventual ceva de ploaie desi prognoza pare buna pentru weekendul asta!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă