Autor Subiect: Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!  (Citit de 119454 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabriela.gheorghe

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
Re: Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!
« Răspuns #105 : Joi, 19 Noiembrie 2015, 14:23 »
Salut tuturor ! Vin eu din Pitesti,dar plec cu o zi mai devreme. Daca este ok pentru tine, putem merge impreuna.

Multumesc pentru raspuns, STALICRIS, nu m-am gandit inca daca voi merge din data de 30 dec., poate ca da, insa te-as ruga mult daca am putea tine legatura pe mail, aici intru mai rar. Adresa mea este g_i_gheorghe@yahoo.com, astept un semn de la tine!

Offline Karmen Rodika

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
« Răspuns #106 : Duminică, 22 Noiembrie 2015, 08:08 »
buna ziua tuturor...deja se contureaza o distractie pe masura evenimentului ....toata lumea  e vesela si nerabdatoare...eu vin din Mangalia ...31 dec-03 ian...nu vreau decat sa urez tuturor multa sanatate...drum bun...si distractie de neuitat...la buna vedere... *|* :flori:

Offline amaliaap

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #107 : Duminică, 22 Noiembrie 2015, 13:03 »
Eu vin de pe 30 si plec din Piatra Neamț, am loc de 4 persoane, daca e cineva din zona sau in drum.

Offline martina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #108 : Duminică, 22 Noiembrie 2015, 15:38 »
Buna tuturor!

Vin si eu de pe 30 din Bucuresti! Ma pick up si pe mine cineva? Numarul meu este 0720883686! Poate sunt norocoasa si nu este nevoie sa merg cu CDI :D!!!!!
Abia astept sa ne distram! Toate cele bune!

Offline gabriela67

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #109 : Duminică, 22 Noiembrie 2015, 16:54 »
Eu vin din Bacau. Asa ca pot veni in Piatra Neamt sa mergem impreuna. Deci un loc il retin eu la tine!
pentru Amalia din Piatra Neamt

Offline amaliaap

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #110 : Duminică, 22 Noiembrie 2015, 18:15 »
Sigur gabriela67. Scrie-mi pe amalia.apetrei@gmail.com cu numarul tau de telefon si te sun in apropierea sarbatorilor sa ne punem de acord.

Offline zamfirache lenuta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #111 : Luni, 23 Noiembrie 2015, 17:28 »
Buna seara.Eu vin din Botosani....Mai este cineva din zona?Poate calatorim împreună pana la Tg.Mures!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #112 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 10:22 »
Mai este o luna, lista este aproape completa, mai sunt chiar doar cateva locuri la baieti...Se pot deci testa intentiile de a folosi un mijloc de transport comun gen microbuz sau miniautocar si putem deschide o lista de inscriere pt grupaj.  Ma refer aici doar la Bucuresti, din alte parti nu este posibil. Dupa excursia la Herculane, imi pun in vanzare microbuzul deci nu o sa fie plecari nici din Sibiu... :-\

Dar nu ma opresc doar la asta, incerc sa va dau o mana de ajutor cu sfaturi....

Nu stiu cati dintre voi calatoresc cu autocarul de linie, eu care o fac destul de des va pot spune ca se circula in conditii civilizate. Este curat, confortabil etc. Am verificat si am gasit pe http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-TarguMures ca exista un  autocar al firmei Fany care pleaca la 02:00 si ajunge dupa  6h45', la  08:45 la Tg Mures. Pleaca din Autogara Filaret, iar rezervari se pot face la tf: 0741.607.941 0756.418.484 0726.626.644 0364.887.190, zilnic (Luni- Duminica) orele 5:45- 22:00.

Am gasit si un tren care face traseul Bucuresti - Tg. Mures: pleaca la 11:15 si ajunge in 8h17', la 19:32 in Tg Mures. Costa 94.5 RON/sens. Informatii: CFR Calatori021/9521

Inainte deci de a va inscrie la grupaj (aici o a va solicit maxim de seriozitate, ma gandesc chiar sa se plateasca in avans), luati in calcul si cele doua variante. Sunati, informati-va daca sunt locuri, daca in zilele de check in respectiv check out se circula.

Acum despre grupajul cu microbuzul. Pt a inchiria un mijloc de transport Bucuresti - Tg Mures trebuie achitate 4 sensuri. Bucuresti - Tg Mures si retur la sosire, apoi Bucuresti - Tg Mures si Tg Mures - Bucuresti la intoarcere. Soferul si masina nu pot ramane la Tg Mures, cred ca va dati seama de motive...

Km pt microbuz este dupa cate stiti 2.1 + TVA. Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures sunt cca 340 km pe sens, deci 4 sensuri inseamna = 1360 km. Tariful pt intreg microbuzul este 3541 RON. Aceasta suma se imparte intre cei care circula cu acest mijloc. Daca sunt 19, adica maxim de locuri, se platesc 186 RON/pers, daca sunt mai putini inscrisi, se achita proportional mai mult.

Se poate face o proiectie si pt miniautocar, acesta costa 3.5 + TVA si poate transporta 30 persoane.

La Fanny nu am pretul, nu este afisat, trebuie intrebat la ei la firma. Tf, informati-va si cat de repede decideti-va cum doriti sa calatoriti....Eu sunt aici, va ajut cu ce pot. Doar ca e nevoie si de implicarea voastra personala a fiecaruia...

Incepand de saptamana viitoare o sa incepem sa povestim mai multe despre revelion, pana atunci ma asteapta 2 actiuni aproape consecutive. Si site-ul  a carui soft sper sa fie terminat sambata si actiunile din tara care trebuiesc si acelea lansate...Asa ca daca nu am raspuns la toate Email-uri si pe forum sa stiti de ce...am foarte foarte putin timp.... :). Am raspuns doar acolo unde stiam ca informatia nu se gaseste evident pe site sau forum.... ::)

Offline DanaDumitrascu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #113 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 10:26 »
Vreau si eu sa ma inscriu dar se pare ca nu-mi iese ! M-am inscris,am dat mail,am facut rezervari pe unde apare Revelion Singles Camp 2016 pe net ,dar fara succes !

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #114 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 10:55 »
Imi pare rau, asta pt ca asa cum apare in anuntul actiunii, nu mai sunt locuri la "femei": http://www.singlescamp.ro/eveniment/revelion-singles-camp-2016-spaparty/. Am specificat si pe forum, pe mesajul principal. Regret, dar inscrierile s-au deschis de mult si locurile au fost ocupate....

Offline DOINA2014

• Newbie
  • *
« Răspuns #115 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 12:40 »
Salut tuturor ! Vin si eu din Bucuresti  pe 30 decembrie , ma poate lua cineva si pe mine ? Nr meu de tel  0740 171 022
Multumiri anticipate
 Abia astept sa ne vedem si sa ne distram la cota maximum !
 DOINA
 *|* *|*

Offline gabriela.gheorghe

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #116 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 10:13 »
Salut tuturor ! Vin eu din Pitesti,dar plec cu o zi mai devreme. Daca este ok pentru tine, putem merge impreuna.
Buna, Stalicris!
Revin cu informatia ca m-am hotarat sa merg si eu din data de 30 dec., asadar daca mai este valabila oferta ta de a "imparti" timpul si costurile pana acolo, te rog scrie-mi sau da-mi un telefon la 0742430114. Multumesc!

Offline ancaj

• Newbie
  • *
« Răspuns #117 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 14:51 »
 *|* *|* :dance: :dance:Buna ziua tuturor, ma bucur sa va intalnesc din nou, ma bucur ca ne revedem peste putin timp cu cei care au mai fost la actiuni. Urez bun venit celor noi in grup. Eu intentionez sa plec din Sibiu pentru data de 30 decembrie...am 3 locuri in masina...sper ca timpul sa nu fie cu zapezi exagerate...dar sunt lanturi, sunt lopeti...si voie buna...am sa revin ...pana in 28 decembrie. Deci cine este doreste sa plece din Sibiu...vorbim

Offline Karmen Rodika

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
« Răspuns #118 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 18:09 »
buna seara...pentru a rezerva noaptea de 29 spre 30 dec.la H.Business cum procedez?multumesc  frumos... :worthy:

Offline kriss

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
« Răspuns #119 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 21:16 »
Seara buna....si eu vin din Bucuresti si doresc sa stiu, daca m ai sunt ceva locuri disponibile si pentru mine la o varianta de transport , alaturi de cineva... sau poate sa ne grupam mai multi si sa vedem cu ce putem ajunge pana acolo...Eu sper ca tu Gig,i sa organizezi totusi ceva sigur ,ca si pana acum, referitor la transport... :)
"Nu ceea ce ai, ceea ce esti, unde esti sau ceea ce faci te face fericit sau nefericit, ci ceea ce crezi despre toate acestea." – Dale Carnegie