Mai este o luna, lista este aproape completa, mai sunt chiar doar cateva locuri la baieti...Se pot deci testa intentiile de a folosi un mijloc de transport comun gen microbuz sau miniautocar si putem deschide o lista de inscriere pt grupaj. Ma refer aici doar la Bucuresti, din alte parti nu este posibil. Dupa excursia la Herculane, imi pun in vanzare microbuzul deci nu o sa fie plecari nici din Sibiu...

Dar nu ma opresc doar la asta, incerc sa va dau o mana de ajutor cu sfaturi....
Nu stiu cati dintre voi calatoresc cu autocarul de linie, eu care o fac destul de des va pot spune ca se circula in conditii civilizate. Este curat, confortabil etc. Am verificat si am gasit pe
http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-TarguMures ca exista un autocar al firmei Fany care pleaca la 02:00 si ajunge dupa 6h45', la 08:45 la Tg Mures. Pleaca din Autogara Filaret, iar rezervari se pot face la tf: 0741.607.941 0756.418.484 0726.626.644 0364.887.190, zilnic (Luni- Duminica) orele 5:45- 22:00.
Am gasit si un tren care face traseul Bucuresti - Tg. Mures: pleaca la 11:15 si ajunge in 8h17', la 19:32 in Tg Mures. Costa 94.5 RON/sens. Informatii: CFR Calatori021/9521
Inainte deci de a va inscrie la grupaj (aici o a va solicit maxim de seriozitate, ma gandesc chiar sa se plateasca in avans), luati in calcul si cele doua variante. Sunati, informati-va daca sunt locuri, daca in zilele de check in respectiv check out se circula.
Acum despre grupajul cu microbuzul. Pt a inchiria un mijloc de transport Bucuresti - Tg Mures trebuie achitate 4 sensuri. Bucuresti - Tg Mures si retur la sosire, apoi Bucuresti - Tg Mures si Tg Mures - Bucuresti la intoarcere. Soferul si masina nu pot ramane la Tg Mures, cred ca va dati seama de motive...
Km pt microbuz este dupa cate stiti 2.1 + TVA. Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures sunt cca 340 km pe sens, deci 4 sensuri inseamna = 1360 km. Tariful pt intreg microbuzul este 3541 RON. Aceasta suma se imparte intre cei care circula cu acest mijloc. Daca sunt 19, adica maxim de locuri, se platesc 186 RON/pers, daca sunt mai putini inscrisi, se achita proportional mai mult.
Se poate face o proiectie si pt miniautocar, acesta costa 3.5 + TVA si poate transporta 30 persoane.
La Fanny nu am pretul, nu este afisat, trebuie intrebat la ei la firma. Tf, informati-va si cat de repede decideti-va cum doriti sa calatoriti....Eu sunt aici, va ajut cu ce pot. Doar ca e nevoie si de implicarea voastra personala a fiecaruia...
Incepand de saptamana viitoare o sa incepem sa povestim mai multe despre revelion, pana atunci ma asteapta 2 actiuni aproape consecutive. Si site-ul a carui soft sper sa fie terminat sambata si actiunile din tara care trebuiesc si acelea lansate...Asa ca daca nu am raspuns la toate Email-uri si pe forum sa stiti de ce...am foarte foarte putin timp....

. Am raspuns doar acolo unde stiam ca informatia nu se gaseste evident pe site sau forum....