Scrise de noi > Articolele noastre

Cine face primul pas?

<< < (3/13) > >>

adda:
Si noi te imbratisam Wonder  :-*
inainte sa te cunosc imi placea cum scri f. mult, acum ca stiu cine e in spatele atator texte frumoase te indragesc si mai mult  :flori:

Pana la urma cred ca tine de personalitatea fiecaruia, sunt femei carora le place sa faca primul pas si sunt barbati carora chiar le face placere sa cucereasca...

Gabi sb:
Corect, Adda. De aceea le si dam posibilitatea sa o faca ;)

--- Citat din: clara39 din Marți, 20 Mai 2014, 21:51 --- poate in spatele lui e un om de calitate ,dar trecut prin multe cu complexe si care nu indrazneste mai mult....de aceea cred ca trebuie o abordare mai degraba din partea noastra dar care sa nute scâitoare sau vulgara...eu sunt pentru primul pas si din partea noastra..

--- Terminare citat ---

Dar oare de ce consideri ca doar barbatul a trecut prin multe (experiente neplacute si cu final nu tocmai fericit). Reciproca e perfect valabila si, cred eu, situatiile de acest fel sunt mai knumeroase in viata unei femei. In general noi ne implicam, ne atasam mai mult, ceea ce  inseamna mai multe "sanse" la ....nefericire daca nu "functioneaza". Si in spatele unei femei
care asteapta primul pas de

Gabi sb:
se poate afla un om de calitate pe care merita sa-l cuceresti si sa-l ai alaturi, chiar daca femeia respectiva e prea indurerata, deceptionata sau "obosita" ca sa preia initiativa.

Gabi sb:

--- Citat din: adda din Marți, 20 Mai 2014, 22:41 ---Si noi te imbratisam Wonder  :-* 

subscriu cu drag  :happy:
--- Terminare citat ---

CristianT:

--- Citat din: dianna din Marți, 20 Mai 2014, 20:50 ---Cred ca uiti ca vorbim despre primul pas.

--- Terminare citat ---
Asta trebuia sa observi mai devreme. Ca nu ma refer la primul pas ci la confirmarea lui. :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă