Scrise de noi > Articolele noastre
Cine face primul pas?
CristianT:
--- Citat din: dianna din Marți, 20 Mai 2014, 15:03 ---asa ca imi pare rau, dar nu.
--- Terminare citat ---
De unde sa stie amaritul daca il placi sau ba. Cind numai unul invita inseamna ca iti deschide usa vietii lui, te face partas(a) la viata lui. Dar tu ce faci, iti tii viata inchisa pentru el/ea? Daca asa intelegi o relatie ... e pacat. Aia cu si la bine si la rau mie mi se pare adevarata si assa inteleg o relatie. Iti urez succes! Si lui de asemenea!
dianna:
Cred ca uiti ca vorbim despre primul pas.
adda:
Eu sunt de acord cu Gabi...
Chiar daca barbatul face primul pas, femeia daca e interesata si ea de el ii va arata intr-un fel sau altul, ii va transmite niste semnale, daca nu...va fi pur si simplu indiferenta sau il va refuza sau se va arata dezinteresata...
Asa ca si eu astept initiativa din partea barbatului... :)
cum zicea si Wonderland
--- Citat din: admin din Marți, 20 Mai 2014, 08:45 --- îmi doresc o relație cu un barbat care stie, vrea si poate ;)
--- Terminare citat ---
clara39:
Oarecum sunt de aceeasi parere ca barbatul face primul pas...dar uneori e atat de ....maruntel.... ca poate trece neobservat..si poate in spatele lui e un om de calitate ,dar trecut prin multe cu complexe si care nu indrazneste mai mult....de aceea cred ca trebuie o abordare mai degraba din partea noastra dar care sa nu fie foarte scâitoare sau vulgara...eu sunt pentru primul pas si din partea noastra..dar dupa ce avem o oarecare comunicare cu viitorul partener...sa-l ajutam sa intelega ca il placem si ca l-am vrea intr-o posibila relatie
wonderland:
Heiii, nu stiu ce sa zic, clara. Fie si maruntel, dar sa se vada ;D
Ada, Gabisb - va imbratisez. Nu pentru ca sunteti de aceeasi parere cu mine, pentru ca-mi sunteti dragi :)
Gabi...apoi, deja nu mai e primul pas, ci incepe dansul in doi.
Cristian T -
--- Citat din: CristianT din Marți, 20 Mai 2014, 18:51 ---De unde sa stie amaritul daca il placi sau ba.
--- Terminare citat ---
dar amarata de unde sa stie? ;D
Dianna - nu te lasa intimidata ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă