Scrise de noi > Articolele noastre
Perceptii gresite
wonderland:
Sigur ca nu e o rusine. Macar din punctul asta de vedere e foarte bine ca s-a....flexibilizat conceptia societatii. E suficienta suferinta interioara, a copilului, ca si a femeii, sau a barbatului, in functie de caz. Nu mai era nevoie si de alta presiune exterioara. :(
Alex andra:
" Ce ar trebui sa se intample la noi, cine si cum ar trebui sa incerce sa schimbe ceva in ceea ce priveste perceptia fata de singles? Cum am putea comunica, cum am putea explica celor din jurul nostru, dar si mai indepartati greselile de atitudine? Cum am putea schimba mentalitati?"
Reiau ceva ce am postat intr-un alt subiect: este fara rost sa incerci sa-i schimbi pe cei din jur. Daca ai o problema cu atitudinea lor, inseamna ca tu insuti ai o problema pe care nu vrei sa ti-o recunosti. Deci hai sa lasam explicatiile si tentativele de comunicare si sa invatam sa ne acceptam. Da, ok, de multe ori nu e placut sa fii single, dar de ce este necesara o justificare? Gura lumii e sloboda si nimic n-o poate opri!
In plus, nu exista persoana pe lumea asta care sa nu fi fost single la un moment dat...ca doar nu s-au nascut logoditi din fasa!?!?!?!?!? Prin urmare....sa arunce piatra cel fara de pacat. AMIN!
wonderland:
--- Citat din: Alex andra din Joi, 13 Martie 2014, 13:04 ---Da, ok, de multe ori nu e placut sa fii single, dar de ce este necesara o justificare?
--- Terminare citat ---
Prea tare asta ;D
Asa e alex andra, adica dupa ce ca tre sa faci fata propriilor nelinisti si culpabilizari, e nevoie sa mai investesti energie si cu justificari in fata celorlalti?
E drept, eu nu prea sufar de aceasta grija de ce ar spune sau gandi ceilalti. Dar, inteleg cat de greu e pentru cei carora le pasa. Nu e intotdeauna usor sa inveti ca nu poti multumi pe toata lumea, ca oricat ai incerca, cineva va avea oricum ceva de carcotit.
Teo:
De ce ar trebui sa ma simt vinovata pentru singuratatea mea? De ce sa ma justific? Cui? Majoritatea prietenelor ma invidiaza ca sunt singura, imi spun ,,n-ai catel, n-ai purcel, nu dai raportul, nu-ti cere nimeni nimic,, ce bine-i de tine. Da, sunt avantaje si dezavantaje depinde cum pui problema. Singuratatea nu este un handicap, e o pauza bine meritata pe care o acord inimii pentru a se incarca cu energia necesara sa reaprinda valvataia. Odata cu trecerea anilor, traiesti totul cu intensitate maxima, esti mai copt. Nu degeaba se spune ,,gaina batrana .....
ella:
[quote author=Teo link=topic=1793.msg105238#msg105238 date=13954272 Majoritatea prietenelor ma invidiaza ca sunt singura, imi spun ,,n-ai catel, n-ai purcel, nu dai raportul, nu-ti cere nimeni nimic,, ce bine-i de tine.
Asa vezi lucrurile cand esti ocupat pana peste cap si ai o familie numeroasa.A fost o vreme cand imi doream sa am cel putin o clipa de ragaz...Copiii au crescut si au plecat,cu sotul nu mai m-am inteles si ne-am despartit,acum am singuratatea pe care mi-o doream uneori si, iar nu e bine.Oamenii nu sunt facuti sa traiasca singuri.Oricat de multi prieteni ai avea, daca n-ai pe cineva care sa-ti fie alaturi "la bine si la rau"degeaba.....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă