Scrise de noi > Articolele noastre

Perceptii gresite

<< < (6/6)

ella:
Eu nu cred ca este cineva care isi doreste sa fie singur.Oricat de bine te-ai simti ca nu trebuie sa dai socoteala nimanui exista si reversul,n-ai cu cine sa imparti bucuriile si supararile.
Nu trebuie sa catalogam pe nimeni. Noi ,cei care suntem singuri,din diverse motive(despartiti sau nu am gasit pe cineva cu care sa ne unim drumul)nu avem de ce sa dam explicatii despre situatia noastra dar ,in acelasi timp , nu pot sa fiu de acord cu cele spuse de PGabriela ,   
                              [quote author=PGabriela link=topic=1793.msg105276#msg105276 date=13
“”Voi astia NORMALII cu “ACTE IN REGULA” problema voastra e ca, mai devreme sau mai tarziu va plictisiti de oamenii de care candva v-ati indragostit si aveati impresia ca veti avea "FLUTURI SI GĂRGĂUNI” "pe toata durata vietii, deveniti in timp indiferenti fata de persoanele de langa voi.

[/quote]   
,pentru ca eu cred in dragoste si chiar imi doresc ca oamenii sa aiba "fluturi si gargauni" toata viata si chiar daca iubirea  nu mai este asa inflacarata cu trecerea timpului ,respectul,increderea ,siguranta si alte lucruri importante ii iau locul.

wonderland:

--- Citat din: admin din Miercuri, 12 Martie 2014, 18:09 ---Deci doua greseli fundamentale de perceptie asupra asa numitului statut de single: generalizarea sau atribuirea unui tipar si ipoteza ca ar exista profil de singlist - persoane inadaptabile vietii de cuplu.

--- Terminare citat ---

Cred ca o alta greseala de perceptie e ca persoanele single sunt inadaptate in general, fie ca le lipseste ceva, fie ca au asteptari sau exigente prea mari. Uneori sunt descrise va fiind egoiste sau macar egocentrice...
Oricum ar fi, cred ca e bine sa nu ne hazardam in etichete (ouuups, asta se potrivea mai bine la celalalt topic). Viata e complexa, fiinta umana e complexa. Exista tipologii, dar fiecare are alta poveste.

cristinamar:
Of, suntem noi singuri dar suntem tari   ;)  Asa ca pana una alta hai sa ne intalnim cat mai multi maine, sambata ora 14.00 la iesirea de la metrou Tineretului. S-a stabilit asta la Subiecte generale - Chat aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic.

Edith:

:)Nu  ceea  ce aduni , ci ceea  ce   raspandesti  spune   ce fel   de viata  ai trait !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă