Scrise de noi > Articolele noastre

Perceptii gresite

<< < (5/6) > >>

Teo:
Asa este Ella, ideal ar fi ca toti sa ne gasim  sufletul  potrivit ,,la bine si la greu,,  si cu putin efort reusim.
Cu cat trec anii si apar ghioceii in par, singuratatea e tot mai grea. Dar sa stai intr-o relatie neportivita si sa traiesti singuratatea in doi e mult mai greu.

ella:
Da,singuratatea in doi este groaznica;nu ar fi bine ca oamenii sa se inteleaga,iar cei care s-au iubit odata sa faca si mai multe pentru a fi fericiti?De ce sa stricam tot cand viata poate fi frumoasa?Nu putem fi mai toleranti?

PGabriela:
Alex Andra zici asa – “cum am putea explica celor din jurul nostru?”
Nu stiu de ce TREBUIE sa explicati situatia voastra de singles ?
E absurd, nu aveti de dat nimanui explicatii, decat voua insiva daca doriti neaparat sa dati explicatii.
Nu este absolut nimic gresit in a fi SINGURI ca si statut.
Lumea e rea si gura le este sloboda, dar noi cei singuri, nu credeti ca e si un avantaj in tot acest statut.

Dupa gura lumii am fi cu totii “UN GRUP DE TACANITI CARE ISI FAC REGULILE LOR PROPRII“. Astazi am primit aceasta titulatura :) in privat pe facebook de la cineva care a vazut lista mea si a gasit pagina singlescamp, a intrat pe forum ,a citit un pic pe acolo si s-a exprimat chiar aiurea de tot.
Ce-am facut eu? I-AM MULTUMIT PT AMABILITATE  :) si i-am raspuns asa:

“”Voi astia NORMALII cu “ACTE IN REGULA” problema voastra e ca, mai devreme sau mai tarziu va plictisiti de oamenii de care candva v-ati indragostit si aveati impresia ca veti avea "FLUTURI SI GĂRGĂUNI” "pe toata durata vietii, deveniti in timp indiferenti fata de persoanele de langa voi.

Noi astia, TACANITII macar avem sansa sa nu ne plictisim de oamenii din grup pentru ca se shimba permanent, deci tot TACANITII sunt in avantaj.
Ca tacanit  :) ai timp sa te cunosti mai bine, ai timp sa investesti in persoana ta, sa faci lucrurile care iti fac placere, sa duci o viata linistita si sunt inca si inca si inca multe ......

maya:
buna seara

ma intriga ideea de a fi numit ... tacanit. sunt singura de ceva vreme, acum cred ca nici nu m-as mai simti confortabil sa nu fiu ... single. de craciun si de paste sunt acele depresii trecatoare in final, dar in rest nu stiu daca am simtit suferinta sau complexe ca sunt single. singura mi-am crescut copilul care ... da bac-ul anul asta (si da, e un motiv de stres), singura mi-am facut casa, singura imi platesc facturile. de fapt nu chiar singura, cu ajutorul minunatilor mei parinti, dar single.

vad prieteni, cupluri, care dau vina unii pe altii pentru diverse esecuri in viata. eu nu am pe cine da vina. sau care se lauda pentru realizari certandu-se care a fost cel mai important in respectiva realizare. eu nu am cu cine sa ma cert.

dar eu, fata de ei , am un mare avantaj. pot sa vad cerul, pot sa rad de giumbuslucurile catelusei mele, pot sa ma bucur ca pestisorii ma asteapta la buza acvariului cand vin acasa, sau motanul ca se pisiceste ca vrea mancare. si ma bucur de rasaduri ca au mai crescut putin, si ca liliacului i-au dat muguri.

avantajul mi l-am creat eu prin faptul ca nu stau deprimata sa ma judece nimeni, ci imi traiesc universul asa cum mi l-am dorit, cu copil, parinti, catel, motan, pestisori, plantute, soare, ploaie, nori, vant ... si inca mai sunt multe alte minunatii de care sa ne bucuram fara sa ne pese ca cineva ne pune o eticheta.

scuze, am vb prea mult, seara buna si o saptamana frumoasa la toti!

PGabriela:
Maya nici mie nu mi-a picat deloc bine, de aceea am incercat sa-i raspund persoanei = dupa merit.
Oamenii aleg unii sa fie singuri, altii sunt obligati din diverse motive sa fie singuri, deci nu e normal sa fim etichetati astfel.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă