Scrise de noi > Articolele noastre

Cuvântul din reclamă, sufletul comerțului

<< < (4/6) > >>

wonderland:
 oare reclama asta e pe bune?! :giggle:

wonderland:
Succesul in servicii, oricare ar fi ele, e asigurat si de o promovare pe masura.
Si tot confortul, si nonstop...

wonderland:
cum s-ar zice, nimic nou sub soare! :)

wonderland:
Se pare ca au evoluat lucrurile si in serviciile funerare. Despre care, apropo, se tot vehiculeaza ca ar fi una dintre cele mai profitabile afaceri ale momentului.
Iata ca cineva s-a gandit, fie si ca banc, sa introduca si niste servicii de animatie.

Doamne fereste!!!!  :uglystupid2:  :faint: :happy:

sursa foto: de pe net :)

wonderland:
Stiu, sunt postari la care pare ca vorbesc singura  ;D Asta e, recunosc, se mai intampla, dar duminica imi place sa rasfoiesc printre articolele proprii si sa le mai scutur de praf. Tot un fel de a-mi face reclama, si asta, nu?  :2funny: Sau, nu!  ;)

Azi am dat peste o postare amuzanta. Cineva sesiza ca exista pe net o reclama, din aia agresiva care iti intra ca musca-n ochi cand intri pe cate un site,  de-ti vine sa te plesnesti peste fata sau peste ecran, depinde, la un gel.
Unul care costa o gramada de bani, evident, are efecte miraculoase, cum altfel, doar ca, daca ai habar oleaca de anatomie, te ia cu frison ori cu hohote de ras:
Reclama  incearca sa te convinga senin ca gelul te ....” scapa de prostata intr-o saptamana”.
 :oops:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă