Aseara am vorbit din nou cu Pavel, acolo nu au fost probleme datorita ploilor...Dea cum sa nu ploua si sa ne lase sa ne bucuram de peisaje si flori...
Ultima prognoza, cea de azi dimineata:
- joi: 21 de grade, predominant noros, dar cu ceva soare
- vineri: 24 de grade, innorare accentuata, dar se intrevede ceva soare
- sambata 23 de grade, tot innorat, tot un pic de soare, dar si un pic de...ploaie

- duminica 26 de grade - soare

, dar noi la amiaza plecam....

Sper ca toata lumea a citit, s-a informat cu privire la
echipament si ce trebuie sa aiba la munte.
Am rugamintea sa nu intarziati la microbuz, astfel incat ceilalti sa va astepte. Luati-va o marja de siguranta, pt a fi siguri ca ajungeti cu 10 - 15 minute inainte de plecarea microbuzului (ora anuntata este cea de plecare, nu cea de intalnire).
Sa aveti la voi ceva sandviciuri si pt drum, cat mai ales pentru maine dupaamiaza, cand mergem in prima drumetie. Nu o sa fie timp pt a manca la restaurant si nici nu recomand sa plecati cu stomacul plin...Mai bine ceva usor pe drum, pt ca mai apoi sa completati cu un supliment cand vom face oprirea de masa.
Voie buna, sa veniti veseli, ganditi doar pozitiv si la vreme si la...greutatile traseelor. Eu am sa fiu cu voi mereu, am sa incerc sa va dau si din optimesmul si bucuria mea ceva...dar nu stiu daca este destul..

Trebuie sa veniti si voi de acasa cu ceva...
Nu va uitati si costumele de baie, niste slapi si uite ca asta nu stiu daca este halat acolo sau prosop...Dar daca aveti acasa, microbuzul duce....
Drum bun si sa ne intalnim acolo cu bine! Mai e foarte putin si o sa ne bucuram de munte!