Am ajuns acasa, am facut o selectie mai generala (n-am prea avut timp de pigulit...

) a fotografiilor facute de mine si de Toni si vi le-am transmis impreuna cu lista de Email-uri.
Un grup super fain, vesel, bine pregatit si ca echipament si fizic. Se vede clar ca s-a citit forumul, ca s-a inteles ca in munte nu poti sa mergi in adidasi si in haine de strada...Respect!
Timpul minunat, poate cel mai potrivit timp posibil...Peisajele o nebunie, flori peste tot, verdele crud...Pavel din nou super la inaltime. Un om care-si respecta meseria, are drag de natura si o pretuieste...Din pacate sunt tot mai putini astfel de oameni in locuri din astea nodale. Au fost inlocuiti, de sleahta de prosti care ne conduc de 20 ani, cu tot felul de pitipoance sau fonfaniti gata sa semneze orice li se baga sub nas...Defrisari, exploatari, permise de vanatoare...De aceea arata tara asa in multe locuri...
Dar ar trebui sa vorbesc numai de bine...

Dupa 4 zile de umblat pe potecile Coziei, a Capatanii si Lotrului, dupa ce am parcurs zeci de kilometri prin paduri si fanete, dupa ce am admirat minunatii de flori, panorame ce-ti opresc respiratia, sunt incarcat pentru un an de zile si nici nu pot sa ma gandesc la lucruri rele...