Autor Subiect: Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014  (Citit de 47981 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014
« Răspuns #120 : Luni, 12 Mai 2014, 07:32 »
Continui cu imagini in care am incercat sa surprind si o parte din emotia mea...Verdele crud, stancile de cele mai ciudate forme, crestele indepartate ale muntilor, Oltul...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #121 : Luni, 12 Mai 2014, 07:40 »
Eu parca sunt inca acolo... :)

si eu... cu usurinta ma pot transpune in imaginile postate, bine imprimate in memoria mea :smitten:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #122 : Luni, 12 Mai 2014, 07:42 »

Pavel, "spiridusul padurilor", asa cum am auzit ca ii spunea cineva...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #123 : Luni, 12 Mai 2014, 07:54 »

Cascada Gardului din Cozia

Manastirea Stanisoara, un adevarat asezamant monahal. Smerit si ferit de galagia "pelerinajelor"....

Unul dintre copacii rosi de castori...Extraordinare si ingenioase animale. Ca in fiecare an am poposit si acum la colonia lor...Reusisera sa doboare inca vreo trei copaci, care anul trecut erau doar "in lucru"...

Ce a completat de minune excursia noastra, anul acesta a fost SPA-ul. Grozav ca dupa 8-9 ore de dinamica montana, sa poti sa-ti relaxezi muschii! Era atat de fain seara acolo cand ne reintalneam cu totii in bazinele cu sare, cu apa dulce, in salina, in cabinele de sauna....

Epilog. Planuiesc cu Pavel sa avem si o excursie de toamna, va fi insa mai tarzie pt ca din pacate in programul meu nu mai sunt zile libere decat in a doua jumatate a lunii octombrie. Mi-a propus si alte activitati, astfel incat cei din grupul cu care am fost acum, dar si cei din anii trecuti, sa vada si alte lucruri interesante din Parcul National Cozia.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #124 : Luni, 12 Mai 2014, 08:56 »
Am revenit pe acest topic. Am primit de la Pavel rugamintea de a se vota pe proiectul sau. Iata pasii si toate detaliile, asa cum ni le-a transmis el:

1. Intrati pe internet la adresa: http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-voluntari-in-actiune-id-1270-cmsid-65 - aici este proiectul voluntari in actiune la pag. 42 cu toate informatiile. Cei care au cont pe Tara lui Andrei voteaza direct. Cei care nu au, creaza cont nou.
2. In partea dreapta sus, este butonul “Voteaza si tu” - click. Se deschide o pagina unde ne cere sa ne inregistram, pentru a se putea lua in considerare votul: Inregistrare user pe site - completam campurile din formular ( este putin de completat).
3. Deschideti emailul, si click pe link-ul de confirmare - validare e-mail (pentru cont de user pe site)
4. Dupa ce s-a deschis link-ul de confirmare de pe e-mail, in fereastra cere validarea telefonului. Introduceti codul care l-ati primit pe sms - validare telefon
5. Redeschideti link-ul de la pasul 1, acum mai trebuie doar un singur click pe butonul “Voteaza si tu”.
 Se poate vota doar pana in 15 mai 2014!

Ne-a transmis si cateva fotografii mai vechi din albumul lui...

Hai sa-i dam o mana de ajutor lui Pavel. Rugati si prietenii, puneti si pe facebook! Omul asta chiar merita. Si zona la fel! Am urcat vad de la 193 la 200 in dimineata asta. Pana miercuri cu un pic de mobilizare ar trebui sa ajungem la 7-800...! :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #125 : Luni, 12 Mai 2014, 11:08 »
Am ajuns la 206...Deci 13 voturi in dimineata aceasta.... :)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #126 : Luni, 12 Mai 2014, 12:05 »
 :applause:  :applause:  :applause: Incerc si eu sa mai mobilizez si pe altii, din afara SC-ului.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #127 : Luni, 12 Mai 2014, 12:26 »
Da, se pare ca e o solutie...Urca greu....Speram la o reactie mult mai promta.  :-\ Am postat si pe facebook-ul personal si pe SC si pe grupuri...., am dat si cateva telefoane...Probabil si pt ca e luni. Ploua, e urat, un pic deprimant. Numai la voluntariatul altora sau la padure nu se gandeste lumea acum... ::)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #128 : Luni, 12 Mai 2014, 12:36 »
Nu numai de asta urca greu! Mie nu mi-a venit mailul de confirmare - nu stiu, o fi de la ei, o fi de la e-mailul meu prost de pe yahoo... Am incercat cu alta adresa de e-mail, nu mi-o ia ca zice ca numarul de telefon e deja in baza de date. Am incercat sa ma loghez si, desigur, imi zice ca contul e inactiv. Adrese de e-mail mai am, dar alt telefon (pe care sa primesc codul) n-am. Le-am scris, sa ma descurce ei cumva... Sa vad daca-mi raspunde cineva!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #129 : Luni, 12 Mai 2014, 12:40 »
Posibil sa fie si probleme de platforma....

Offline PGabriela

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #130 : Luni, 12 Mai 2014, 13:43 »
Gigi, am facut contul si astept mailul pt confirmare, dar NU APARE NIMIC  :(

Am incercat sa intru pe cont dar zice ca e inactiv, fara sa pot confirma pe mail nu te lasa sa mergi mai departe, dar oricum insist inca  :)

Offline Aica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #131 : Luni, 12 Mai 2014, 13:59 »
Nu mi-am revenit inca ... si sincer nici nu vreau! Ma simt in continuare cu capul in nori si cu sufletul curat!
Am postat pe facebook linkul pt sustinerea Parcului National Cozia, avand convingerea ca prietenii virtuali ma vor ajuta.

Va imbratisez pe toti!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #132 : Luni, 12 Mai 2014, 16:03 »
Nu poti intra pe cont pana nu primesti sms cu cod de activare a contului.
Daca va uitati pe tara, primul are 1054 de voturi. So, e nevoie de mai mai multa mobilizare.
http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiecte-inscrise?domain_check=2&judet=&categorie=1&cauta=&ajaxSearchProiecte=1

Alte info din regulament:
7.2.2 Un vizitator poate vota o singură dată, astfel:
a) După accesarea Website-ului, secțiunea Idei din Țara lui Andrei, Votează, vizitatorului i se va cere
să parcurgă paşii necesari pentru crearea unui cont pe platforma Website-lui, prin completarea unui
formular de înscriere.
b) După ce vizitatorul va completa formularul de înscriere menţionat mai sus, va primi, prin SMS, un cod
de activare a contului.
c) Dupa recepţionarea SMS–lui, vizitatorul poate vota Proiectul preferat pe Website, prin introducerea
codului primit din partea Organizatorului în spaţiul special demarcat în cadrul Secțiunii Votează,

7.2.4 În urma voturilor publicului, se va realiza un clasament al Proiectelor înscrise în Program. La
finalul Fazei de votare, Organizatorul va întocmi un proces verbal ce constată clasamentul Proiectelor
şi validează procedura de votare.

7.2.5 Clasamentul stabilit în urma votului publicului, acordat conform prezentei secțiuni, este relevant
pentru determinarea Proiectelor câştigătoare în proporție de 40%.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #133 : Luni, 12 Mai 2014, 16:23 »
Am reusit si eu: 217.
Intai primesti mail pentru confirmarea adresei de e-mail cu care te-ai inscris. In mesaj scria cu verde: "Nu se transmite mai mult de un cont pe ora. Va rugam sa asteptati"  :buck2:  Dupa ce faci asta, primesti prin SMS codul de activare a contului si poti vota.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #134 : Luni, 12 Mai 2014, 16:30 »
Un cont pe ora pe toata tara?  ???