Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014

<< < (22/30) > >>

wonderland:
158 sunt acuma.
Sherban ai si de la mine  :kissing: :thumbup:

Admin, mare rabdare ai. Cum faci?   :strambatura:
Cred ca tine, am mai spus-o pe undeva, de un strop de...empatie si respect pentru timpul celuilalt.
Sa ne gandim ca tu esti unul, noi mai multi si ca esti supus la un efort inutil si epuizant: sa repeti aceleasi informatii pentru fiecare.
Felicitari! Dar, recunosc, eu as pune o limita politicoasa, dar ferma. Oricine s-a inscris clar are cont, deci la informatia pentru forum.

In fine!
Dragilor, spor la bagaje, sa aveti vreme buna, si sa profitati la maxim de provocarile oferite de aceasta excursie!

ave caesar:
Mersi Wonderland de urari. Si sunt de acord ca expresia ta: "o limita politicoasa, dar ferma" sa fie aplicata de Admin. Eu obisnuiesc sa spun: "o mana de fier in manusa de catifea". Daca citesti regulat forumul, mai ales topicul care a fost scris pentru interesul tau, chiar ca afli tot si nu mai e nevoie sa-l sacai pe Admin cu telefoane.
In rest, mi-am cam facut bagajul si maine dimineata o tai spre Calimanesti. Speram sa fie o excursie reusita.  *|*

wonderland:
Sa nu sperati! Aveti incredere si faceti tot ce tine de voi sa fie o excursie reusita :thumbup: Mai ales ca vreo 90% din succes e asigurat deja de Gigi :kissing:

Politicoasa si ferma, de fapt tenace :happy:, intreb si io: bagajul l-ai facut, dar de votat ai votat?

Sherban:

--- Citat din: admin din Miercuri, 07 Mai 2014, 10:34 ---Eu am votat si erau 156...

--- Terminare citat ---
Aha...deci creste. F bine!

Aica:
Votat si eu - 161.

Maine ne vedem!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă