Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014
Sherban:
--- Citat din: admin din Marți, 13 Mai 2014, 10:48 ---Da, asta este explicatia...Ca la noi la romani...porcul se ingrasa in ultimele zile... ;D ;D ;D Oricum am urcat ceva!!! Bravo celor care s-au mobilizat si au avut rabdarea necesara pt a se inregistra si vota! :flori:
--- Terminare citat ---
si cum eu am 2 nr de telefon...de ce nu, nu? :) merita tot efortul Pavel
ave caesar:
A fost o excursie reusita, bine organizata, cinste lui Gigi si lui Pavel care ne-au indrumat si explicat pe tot parcursul traseelor. Atmosfera din grup era plina de optimism, fara certuri sau injuraturi, eram toleranti si ne ajutam intre noi. Peisajele au fost superbe, dupa cum se poate vedea si pe poze, asta si datorita faptului ca Cerul s-a indurat de noi si ne-a dat o vreme superba. In comparatie cu vremea de dinainte cu o saptamana (ploaie, frig) sau cu cea din saptamana de dupa, (ploaie, frig) putem spune ca am fost privilegiati in saptamana in care a fost excursia. Multumiri !
acinom:
Salutare ! M-am simtit f bine in aceasta excursie. Au fost 4 zile de miscare in natura, aer ozonat, voie buna, peisaje minunate, relaxare si vreme buna. Traseele pe anumite zone mi s-au parut putin grele, e necesar sa ai antrenament, echipament corespunzator si o conditie fizica buna. Un grup inchegat, chiar daca nu se cunosteau toti , s-au legat amicitii iar atmosfera a fost prietenoasa. La nevoie, fiecare a primit suport din partea participantilor. Conditiile de cazare excelente. Felicitari organizatorilor, recomand cu drag aceasta drumetie de neuitat. http://forum.singlescamp.ro/Smileys/alive_smilies/thumbup.gif
Navigare
Du-te la versiunea completă