Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014

<< < (23/30) > >>

Mimi:
 Nu ne mai da voie sa votam in fiecare zi ? Eu am votat deja si azi cand am incercat din nou,nu ma mai lasa.... :(

admin:
Pana maine poate ajung votarile la 200... :) Cand ne intoarcem o sa incerc sa pun si pe facebook, desi acolo sunt atat de multe concursuri, tombole si tot felul de nazabatii incat lumea nu mai ia in serios mai nimic...Imi aduc aminte la un moment dat cu cat entuziasm si cu cata dedidicare am incercat sa promovez un anunt umanitar...pe care apoi l-am gasit in lista smecheriilor de obtinut like-uri...

wonderland:
Mimi, nu e ca la ceilalti. Aici doar 1 vot. Poti cel mult sa mai convingi pe altii :)

ontopic - Gata bagajele. Freamata bocancii? Anul trecut ai mei erau in stare sa plece inaintea mea.  :magic:

Gabi sb:
Citind ce s-a tot scris aici, ma cuprinde nostalgia. Anul trecut, pe vremea asta, eram la Cozia, dupa prima zi "de incalzire" atat in privinta traseului cat si a party-ului din fiecare seara. A fost prima participare in cadrul SC, a fost super din toate punctele de vedere ( traseu, peisaje, vreme, ghizi - Pavel si Gigi -, grup, distractie). Cred ca o parte din sufletul meu va fi mereu legata de aceasta actiune, de Cozia si de cei pe care i-am cunoscut cu aceasta ocazie.
Distractie faina si anul acesta si vreme frumoasa, va doresc.

Gabi sb:

--- Citat din: wonderland din Duminică, 04 Mai 2014, 09:54 ---
Frumos ar fi si un vot de sustinere pentru Parcul National Cozia.  Inainte sau dupa ce veniti, vrajiti de locuri si de povestile lui Pavel, cel care a depus proiectul.
(scuze, admin, stiu ca l-am pus si la Implicare civica si voluntariat, dar m-am gandit ca merita un loc mai la vedere. Votarea se inchide pe 15 mai :blush:)
http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-voluntari-in-actiune-id-1270-cmsid-65

--- Terminare citat ---

Ai dreptate Wonderland, ar fi frumos ca fiecare din cei care am pasit prin acele locuri sa dam un vot proiectului lui Pavel. Eu tocmai mi-am facut cont, astept confirmarea, sa pot vota. :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă