Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina zanelor. Parcul National Cozia. 8 - 11 mai 2014

<< < (21/30) > >>

admin:
Aseara chiar mi-a amintit Pavel de posibilitatea de a ajuta acest proiect...Inca nu este votat asa cum se astepta, asa ca mai asteapta o mana de ajutor si de la noi...Dar va explica el acolo...

wonderland:

--- Citat din: admin din Miercuri, 07 Mai 2014, 08:08 ---Dar va explica el acolo...

--- Terminare citat ---
E bine si asa. Dar ce frumos ar fi, sa-l puneti pe Pavel in situatia sa va multumeasca, fara sa mai fie nevoie de explicatii  :thumbup:

admin:
Problema este ca multi nu intra pe forum si nu au cum sa afle informatia asta cu privire la proiectul lui, ceea ce ai postat tu... ??? Nu se descurca, nu au timp, li se pare ca nu are sens sa afle dinainte ce va fi in excursie, lasand sa fie un fel de surpriza, nu stiu...cert este ca ma trezesc cu telefoane in care sunt intrebat ceea ce scrisesem cu o zi - doua inainte...Raspund eu cu drag si cu rabdare cand pot... :) dar cum sunt mereu in goana, sau plecat uneori pot fi prins si nu am cum sa dau informatii... :-[

Va fi nevoie cred ca la fiecare intalnire sa-mi aloc o jumatate de ora sa explic si sa arat "live" in special celor mai noi si celor care inca nu au inteles cat de comod este sa te informezi de aici, cum functioneaza chestia asta cu topicurile de actiuni.

Sherban:

--- Citat din: wonderland din Miercuri, 07 Mai 2014, 08:33 ---E bine si asa. Dar ce frumos ar fi, sa-l puneti pe Pavel in situatia sa va multumeasca, fara sa mai fie nevoie de explicatii  :thumbup:

--- Terminare citat ---
Votat, multumim wonderland ca ai postat anuntul cu proiectul. Si mie mi s au parut putine 73 de voturi.

admin:
Eu am votat si erau 156...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă