Arhiva > Arhiva
Insomnia
anamama13:
tratamentul meu - televizorul + lexotanil....
carmentoma:
Am avut o perioada ( chiar acum cateva luni) in care, din cauza lipsei somnului, am inceput sa iau cata o pastila, apoi cate doua pastile de Distonocalm seara, inainte de culcare! Efectul a fost, in primul rand , ca ma trezeam chiauna si foarte greu puteam sa a ma concentrez la volan dimineata (cand plecam spre Gara de Sud sa iau trenul spre serviciu) si apoi la munca, peste zi! Iar asta nu a fost tot! La ceva timp dupa ce am inceput cu pastilele, am ajuns ( de doua ori intr-o luna) la Urgente pentru ca mi-am dat bila peste cap! Desi ecografia si analizele erau perfecte, nu stiam cauza starii mele de rau general si atunci am inteles ca nu poate fi altceva, decat noul tratament pe care mi l-am autoadministrat! Mentionez ca nu am vicii comune (gen tigari, alcool) care sa fi constituit , eventual, motivul starii mele! Atunci am renuntat la ele si prefer sa stau pe aici pe forum, mai nou, sau oriunde in lumea virtuala sau sa ma uit la tv, sa citesc o carte, ori alte asemenea, decat sa mai iau orice fel de "buline" care sa ma drogheze, sa nu mai stiu de mine!
Recomandare: faceti orice va trece prin cap, dar nu luati hapuri! Parerea mea!
marcutza:
imi pare rau ca nu va pot sfaturi in acest subiect...eu dorm noptile. sunt rare orele din noapte cand nu pot dormi si atunci se intampla sa am un examen, o lucrare mai grea, o problema care necesita mai mult efort...ma rog, chestii de genul asta apoi totul revine la normal.
va doresc nopti odihnitoare si fara pauze de insomnie :-*
almi_gabi:
Am inceput sa fac miscare si parcai nsomniile nu mai sunt atat de rebele. Ma mai trezesc peste noapte si apoi adorm la loc.
Multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine!
:D
anamama13:
--- Citat din: carmentoma din Duminică, 04 Aprilie 2010, 12:50 --- Am avut o perioada ( chiar acum cateva luni) in care, din cauza lipsei somnului, am inceput sa iau cata o pastila, apoi cate doua pastile de Distonocalm seara, inainte de culcare!
--- Terminare citat ---
era si normal sa nu actineze in directia ta... ptr ca distonocalmul nu se recomanda a fi luat dupa ora 17 - 18... provoaca insomnie... el este un "tranchilizant" de zi... e doar un calmant care te ajuta sa te mobilizezi ca sa iesi din depresia zilei.... sfatul meu : nu mai luati niciodata distonocalm dupa ora 14 chiar ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă