Arhiva > Arhiva

Cum sa traiasca nefumatorii intr-o lume de fumatori?

<< < (3/20) > >>

dadus:
Fumatul este o boala la fel ca si alcoolismul sau consumul de droguri,ba chiar cu mecanisme ale dependentei mult mai puternice decit ale acestora.
Recunosc sunt si eu fumatoare cu ceva tentative de a ma lasa.
Deasemenea sunt de acord cu interzicerea fumatului in locurile publice pt ca nu trebuie sa obligam nefumatorii sa ne suporte.
Sfat pt nefumatori:nu ne judeca-ti prea aspru  >:(dar nici nu ne permite-ti sa va afumam
Sfat pt fumatori:sa nu ne suparam pe nefumatori cind ne trimit afara sa fumam.si exista tratament pt aceasta boala.

maria171:
corect ai grait
crezi ca fumatorii au un comportament specific?
adica trebuie sa ai un anume caracter ca sa fii fumator?
of, ma exprim ca un inginer!
sper ca voi ati inteles

Lunaintrestele:
Cum eu sunt singura fumatoare declarata, chiar nu am inteles ce anume ai vrut sa spui .

maria171:
pai uite
am vazut multe femei care fumeaza de ani buni
de obicei sunt roscate, slabe, cu tenul cenusiu, aduse un pic de spate, cu o voce specifica si deschise spre comentarii
ma gandeam ca poate e ceva in gena fiecaruia care te determina sa fumezi
se poate sa ajungi asa cum am descris eu si din cauza contactului cu ceilalti fumatori, se te modelezi pe tiparul lor
mentionez ca nu ma intereseaza cum esti tu si nu am zis de rau
 :)

Lunaintrestele:
Pai Maria draga , tu ai facut o caracterizare a fizicului din cate realizez eu si prea putin al comportamentului..sau sa inteleg ca toate fumatoarele se vopsesc roscate sa se deosebeasca de ceilalti? :o :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă